Ladies bekampen KRC Genk Ladies in de KAA Gent Arena

Ladies bekampen KRC Genk Ladies in de KAA Gent Arena

Op zaterdag 3 februari 2024 speelt KAA Gent Ladies een thuismatch tegen KRC Genk Ladies in de KAA Gent Arena. Deze wedstrijd belooft een echte kraker te worden in de strijd om Play-Off 1. De vorige twee keren dat onze Ladies in de Arena aantraden, wonnen ze telkens. Nu gaan ze voor een hattrick.

Dit doen we niet alleen, maar samen met onze trouwe supporters. Tegen Club YLA (2021) kwamen al een duizendtal fans onze Ladies aanmoedigen. Vorig seizoen, tegen Essevee Women, zagen ruim 1.500 Buffalo's onze Ladies de zege pakken. Deze keer willen we voor een recordopkomst in de Lotto Super League gaan!

Onze officiële wedstrijdpartner voor deze galamatch is Skindr: "Als Gentse onderneming is het een enorme eer om zij aan zij te staan met de KAA Gent Ladies. Bij Skindr, een app waarmee je heel snel betrouwbaar advies kunt ontvangen van een échte dermatoloog, zit records breken ook in ons DNA. Dit partnership symboliseert onze gedeelde passie voor het streven naar nieuwe records en het verleggen van grenzen, zowel in de gezondheidszorg als in het vrouwenvoetbal", vertelt CEO Jochen Boeykens.

TICKETINFO:

 • Een ticket heb je al voor €10,00.
   
 • Kinderen jonger dan 16 jaar kunnen deze wedstrijd gratis bijwonen. Opgelet, ook de gratis tickets moeten online besteld worden.
   
 • KAA Gent abonnees en members betalen €5,00.

👉 TICKETS

GRATIS EN VOORDELIG

 • Ladies Abonnees: kunnen de wedstrijd gratis bijwonen én mogen een plus-one meenemen.
   
 • Oost-Vlaamse vrouwelijke sportclubs. Elk aangesloten lid kan gratis een ticket aanvragen. Familieleden (broers, zussen, ouders, grootouders) van aangeslotenen bij vrouwelijke sportclubs (+16 jaar) van deze leden kunnen de wedstrijd bijwonen aan het groepstarief van €5,00. Opgelet, de actie loopt wel maar tot 22 januari (18u).

👉 Gebruik maken van een voordeeltarief? Stuur een mailtje naar dominique.reyns@kaagentladies.be

GROEPSTARIEF

 • Groepen (+20 personen): Indien u van het voordeeltarief van €5,00 per tickets wenst te genieten, kan u mailen naar dominique.reyns@kaagentladies.be. Opgelet, de groepsacties lopen wel maar tot 22 januari (18u).

👉 Gebruik maken van een groepstarief? Stuur een mailtje dominique.reyns@kaagentladies.be

STEUNACTIE 

Steun als bedrijf de KAA Gent Ladies en koop 100 wedstrijdtickets ter waarde van €500. Deze worden integraal verdeeld over de projecten van de KAA Gent Foundation. 

👉 KAA Gent Foundation steunen? Stuur een mailtje dominique.reyns@kaagentladies.be

HOSPITALITY:

All-in VIP Formule Horseele*:

Via deze formule kan u vanaf 11u terecht in restaurant Horseele* voor een driegangenmenu met aperitief en amuses. Het voor- en hoofdgerecht worden voor de aftrap geserveerd. Tijdens de rust kunt u genieten van dessert en koffie. Water en aangepaste wijnen zijn inbegrepen in deze formule.

In dit aanbod is ook een plaats op Parking A inbegrepen. De wedstrijd volgt u vanuit de Eretribune.

De vraagprijs voor deze formule bedraagt €160,00 per persoon (incl. BTW). Inschrijven kan tot en met woensdag 31 januari. De inschrijvingen kunnen ook vroeger gesloten worden indien het maximum van 100 inschrijvingen gehaald wordt.

👉INSCHRIJVEN


ALL-IN FORMULE BISTRO:

Via deze formule kan u zich vanaf 11u30 in de Buffalo Bistro klaarstomen voor de wedstrijd. Daar kunt u genieten van een hoofdgerecht en drankje naar keuze.

Via deze formule heeft u recht op een parkeerplaats op Parking A als ook een zitje in de Luxe Business Seats. 

De vraagprijs voor deze formule bedraagt €55,00 per volwassene en €30,00 per kind (beide incl. BTW). Inschrijven kan tot en met woensdag 1 februari. De inschrijvingen kunnen ook vroeger gesloten worden indien het maximum van 150 inschrijvingen gehaald wordt.

👉INSCHRIJVEN


PRAKTISCHE INFO:

De KAA Gent Arena opent om 11u30. De Promenade is wel pas toegankelijk vanaf 12u. De parkings openen om 11u30.

👉 PARKEERTICKETS

Met eventuele vragen of onduidelijkheden kunt u terecht bij vip@kaagent.be.


#KAAGENTLADIES