Alle info Circus Cup

Alle info Circus Cup

Op woensdag 21 september vindt in de Ghelamco Arena de Circus Cup plaats, een wedstrijd tussen oud-spelers van KAA Gent en Standard in het gezelschap van niemand minder dan Ronaldinho. Maar ook onze selectie KAA Gent Legends mag er zijn!

In tegenstelling tot bij officiële wedstrijden van KAA Gent is dit evenement niet inbegrepen in het parkeerabonnement. Je kunt wel een ticket kopen voor een dagparking. Hieronder zie je een overzicht van de dagparkings die zowel voor abonnees als voor niet-abonnees aangeboden worden. Hierbij geldt het principe “first come, first served”. 
 
De wedstrijd is gratis, voor een parkeerticket betaal je 10 euro. De aftrap wordt gegeven om 19.30u en de parkings die geopend zijn, zijn toegankelijk vanaf 18u. We herhalen nog eens dat je parkeerabonnement voor competitie- en Europese wedstrijden niet geldig is voor de Circus Cup.
 
We moedigen iedereen aan om zoveel mogelijk te carpoolen. 

Koop je dagparking

Pendelbussen

  • Pendelbussen starten om 18u tot en met 19u30 voor 1 jeton (=€1). Na de wedstrijd rijden de bussen van 21u30 tot 23u00.
  • Onze parkings rond het stadion gaan open om 18u.
  • Deze rijden tussen de P&R E17 onder het viaduct (E17 ter hoogte van Land Van Rodelaan) en de Ghelamco Arena.
  • Jetons zijn te koop aan de opstapplaats voor de wedstrijd en na de wedstrijd aan ticketbooth D.

Meer info

Fiets

Op initiatief van de KAA Gent Foundation en in samenwerking met de Fietsambassade en de Fietsersbond werden recent de fietsen rond de Ghelamco Arena geteld. Daarbij werd ook in kaart gebracht hoe goed de fietsenstallingen worden gebruikt.
 
Voor de thuismatch tegen Antwerp kwamen 3.317 KAA Gent-supporters met de fiets naar het stadion. Een overweldigend aantal, zeker als je weet dat er 13.322 Buffalo's aanwezig waren. Dat betekent dat 1 op 4 supporters de fiets nam. Ook nu verwelkomen we je graag met de fiets!

Openbaar vervoer

Hou er rekening mee dat De Lijn op woensdag 21 september een algemene actiedag houdt. Meer info daarover op de website van De Lijn.

Bekijk hier de meest gestelde vragen over mobiliteit.

 

 

Buffalo Bistro open vanaf 18u

Kom je morgen naar de Circus Cup met Ronaldinho en de KAA Gent en Standard Legends? Dan ben je welkgekomen in onze Buffalo Bistro! Het stadion opent om 18u en vanaf dan kan je ook terecht in de Buffalo Bistro om iets te eten.

Cashless payment op de promenade

Eet je liever een hamburger of een pakje friet op de promenade of hou je het liever gewoon bij water, een pintje of een frisdrank, dan kan dat uiteraard ook maar dan heb je wel een consumptiekaart nodig. Die zijn verkrijgbaar bij alle oplaadpunten.

 

Een unieke galawedstrijd tussen legendes van KAA Gent en Standard waarbij de Braziliaanse ex-topvoetballer Ronaldinho in iedere helft zowel in het truitje van de Buffalo’s als in dat van de Rouches zal spelen.

De wedstrijd vindt plaats op woensdag 21 september om 19u30 in de Ghelamco Arena.

 

Schermafbeelding_2022-09-05_om_14.23.05.png

Deze wedstrijd is speciaal voor de fans. De tickets zijn volledig gratis voor iedereen! Dus ook voor niet-abonnees.

Voor onze abonnees en members geldt een voorrangsperiode tot en met woensdagavond 7 september 2022. Bevestig dus snel je stoel hier!

 

Vanaf donderdag 8 september 2022 komen alle nog niet-bevestigde stoelen vrij in het stadion om aangekocht te worden.

Per account kunnen 2 tickets aangekocht worden.

Nee, het ticket wordt niet automatisch opgeladen op jouw abonnement.

Neem dus zeker jouw geprint ticket mee naar de wedstrijd. Deze kan je makkelijk downloaden via onze ticketingpagina of via de KAA Gent App.