Groen licht voor KAA Gent - Seraing

Groen licht voor KAA Gent - Seraing

UPDATE dinsdag 22/02/2022 - 18u35:  Het stadion is zonet officieel veilig verklaard en geattesteerd door de Stad Gent voor de wedstrijd tegen Seraing op woensdag 23/02. KAA Gent wil graag iedereen bedanken die de voorbije dagen hard gewerkt heeft om dit mogelijk te maken.  


Nadat het hevige weer gisteren (maandag) de start van de werken verhinderde, begon deze nacht om 3u een gespecialiseerd team aan de herstelling van het dak. Enkele stukken werden uit voorzorg verwijderd, het dak werd opnieuw verstevigd en er werden grote veiligheidsnetten geplaatst. Gelukkig verlopen de herstelwerken  vlot en schiet alles goed op. Het definitieve attest ter goedkeuring om de wedstrijd veilig te laten doorgaan, wordt dan ook in de loop van de dag verwacht.

Zonder onverwachte tegenvallers zal de thuismatch tegen Seraing dus op woensdag 23 februari om 18u45 gespeeld worden. Ben jij er dit keer bij? Buffalo's tegen Métallos. Afspraak nu woensdag in de Ghelamco Arena. 

TICKETS & TIJDSLOTEN

Nog geen ticket(s)? Verzeker je nu van jouw favoriete zitplaats. Info over de tijdsloten vind je hier

KOOP TICKETS

Kocht jij al een ticket en/of een parkeerticket? Deze blijven uiteraard geldig voor woensdag.

Voorbeschouwing

PENDELBUSSEN

Voor deze thuismatch kan je opnieuw met de pendelbus van Gentbrugge naar de Ghelamco Arena komen (stopplaatsen Dienstencentrum, Arsenaal en Melle). 

De eerste pendelbus rijdt uit om 17u15. De laatste vertrekt in Gentbrugge 30 min voor de match. 
Na afloop van de match vertrekt de eerste bus om 1u45 na de aftrap aan het stadion. De laatste om 3u30 na aanvangsuur.