Plaats wisselen voor abonnees

Plaats wisselen voor abonnees

Abonnees die een abonnement hadden voor zowel de reguliere als de play offs kunnen vandaag en morgen (22 en 23 juni) van plaats veranderen indien zij in beide competities op dezelfde plaats zaten.

(Zie onderaan voor een belangrijke update voor abonnees van T2 en T4 die van plaats willen veranderen).

Abonnees met een abonnement voor REG + PO1, die op een verschillende plaats zaten kunnen we helpen in volgende periodes:

  • 24 & 25 juni: abonnees REG+PO1 die in REG op een andere plaats zaten dan in PO1 én die hun plaats van de reguliere competitie willen houden.
  • 26 & 27 juni: abonnees REG+PO1 die in REG op een andere plaats zaten dan in PO1 én die hun plaats van de PO willen houden.

WAT

  • Mogelijk om een andere plaats te kiezen voor abonnees REG+PO1.
  • Enkel vrije zitjes, m.a.w. plaatsen die tijdens de reguliere competitie én de play-offs vrij waren.
  • Slechts één zitje, enkel voor de abonneehouder. Geen mogelijkheid om abonnementen voor anderen te kopen, noch vrije verkoop van vrije zitjes.

WANNEER

  • 22 en 23 juni voor abonnees REG+PO1 die in beide periodes op zelfde plaats zaten.
  • 24 en 25 juni voor abonnees REG+PO1 die in beide periodes op een andere plaats zaten én die hun plaats van REG willen houden.
  • 26 en 27 juni voor abonnees REG+PO1 die in beide periodes op een andere plaats zaten én die hun plaats van PO1 willen houden.

WAAR
Ticketing Office (stadion). Online van plaats wisselen is niet mogelijk

 

Update voor abonnees van Tribune 2 en 4 die van plaats willen wisselen

Abonnees van Tribune 2 en Tribune 4 die normaalgezien nu van plaats konden wisselen, kunnen we op dit moment niet voldoende helpen. We raden die abonnees dus aan om hun plaats voorlopig op hetzelfde zitje te houden.

In de vakken van Tribune 2 (Ghelamcotribune - spionkop) en Tribune 4 (Telenettribune - familietribune) zijn heel weinig vrije plaatsen. De bezettingsgraad is daar het hoogst (meer dan 95%). Er zijn dus slechts een handvol plaatsen waar gewisseld kan worden.

Vandaag (22 juni) werd duidelijk dat we abonnees van Tribune 2 en Tribune 4 meestal niet kunnen helpen met de gevraagde plaatswissel omdat er bvb. geen vrije plaatsen in hun buurt zijn of dat er geen vrije plaatsen meer zijn die naast elkaar liggen.

Wanneer u absoluut van plaats wil wisselen, moeten we u verwijzen naar de start van de vrije verkoop op 1 juli omdat pas dan alle niet-verlengde abonneeplaatsen ook terug vrij komen en er misschien opnieuw mogelijkheden ontstaan. Daarbij plaatsen we wel meteen de kanttekening dat de interesse in de vrijgekomen plaatsen waarschijnlijk zeer groot zal zijn en dat deze vrije plaatsen normaal snel zullen worden ingenomen door nieuwe abonnees.