Voorbeschouwing RSCA - KAA Gent

Voorbeschouwing RSCA - KAA Gent

Geen Europese midweekmatch deze keer. Wel op het programma: de inhaalwedstrijd RSC Anderlecht - KAA Gent. Hein Vanhaezebrouck trekt met 23 spelers richting Lotto Park. Een wedstrijd op het scherpst van de snee. 

BEKIJK DE PERSCONFERENTIE

ELISHA OWUSU

Onze nummer 6 staat sinds kort terug op het veld na enkele weken blessureleed. De punten zijn er nog niet naar maar het deed de jonge Fransman deugd: "Het is fijn om terug naast mijn ploegmaats op het veld te staan. Revalideren is een hel als voetballer, maar ik wou niets overhaasten. Ik zou sneller op het veld hebben kunnen staan, maar ik nam liever geen risico's. Ik kan opnieuw 90 minuten spelen maar mijn niveau kan nog omhoog, dat ziet iedereen."

"De 16de plek in het klassement doet pijn aan de ogen. Dit zowel voor de ons, de staff maar vooral voor de supporters. Het is ondermaats. Je kan spreken van pech in enkele wedstrijden maar we moeten ook naar onszelf kijken. Voetbal is meer dan spelen. Het is elke dag hard werken. Ons doel nu? Omhoog klimmen in het klassement. Het klinkt cliché maar elke volgende wedstrijd is een finale."