Ticketverkoop halve finale Cofidis Cup tegen Anderlecht

Ticketverkoop halve finale Cofidis Cup tegen Anderlecht

Op woensdag 4 februari om 20u45 speelt KAA Gent in de Ghelamco Arena de heenwedstrijd van de halve finale van de Cofidis Cup tegen RSC Anderlecht. De terugwedstrijd wordt gespeeld op donderdag 12 februari.

Na de fantastische steun van onze supporters bij de kwartfinale tegen Lokeren (zowel op verplaatsing als in de Ghelamco Arena), rekenen we terug op jullie massale aanwezigheid en steun om op 4 februari alvast een eerste stap richting finale te zetten!

Om het einde van de examenperiode te vieren is er ook een speciaal studententarief voor deze wedstrijd. Alle studenten tussen 16 en 23 jaar kunnen in Tribune 4 de wedstrijd bijwonen voor slechts 10 euro!

De tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar in onze ticketlokketten. Wie aan de loketten bekertickets voor andere abonnees wenst af te halen, brengt hun abonnementen mee en mag maximaal voor 4 abonnees hun ticket afhalen (in totaal dus max. 4 tickets). Er kunnen ook voor en door niet-abonnees al maximaal 4 tickets gekocht worden. Online kunnen abonnees sowieso enkel hun eigen ticket aankopen.  Opgelet: abonnees die geen betalend abonnement hebben, maar een abonnement op uitnodiging kunnen geen online ticket aankopen.

De ticketprijzen voor betreffende wedstrijd vindt u hier.

Voorrangsperiode abonnees - tot en met woensdag 28 januari

Abonnees kunnen hun tickets zowel online als offline bij de dienst Ticketing aankopen. Wie wachtrijen bij de ticketing wil vermijden kan dus beter online zijn eigen abonnementsplaats aankopen. Ook vóór 29 januari kunnen niet-abonnees reeds tickets kopen, maar dan enkel op een plaats die niet door een abonnee is ingenomen. Kijk hier de procedure nog eens na, als je nog nooit eerder online een bekerkaart kocht.

Vrije verkoop - vanaf 29 januari

Vanaf donderdag 29 januari start de vrije verkoop. Ook vóór 29 januari kunnen niet-abonnees reeds tickets kopen, maar dan enkel op een plaats die niet door een abonnee is ingenomen.

Ticketverkoop beker op matchdag KV Oostende

Nu zondag zullen onze abonnees reeds hun ticket voor de halve finale kunnen aankopen. De verkoop voor die match zal enkel aan Ticketloket C plaatsvinden en dat vanaf 18u30. Ook hier zal elke abonnee enkel zijn eigen plaats kunnen aankopen. Wie bekertickets voor andere abonnees wenst af te halen, brengt hun abonnementen mee en mag maximaal voor 4 abonnees hun ticket afhalen (in totaal dus max. 4 tickets). 

Gevolgen combiregeling voor (online) ticketverkoop

De halve finale tegen Anderlecht wordt door de ordediensten als een risicomatch gezien. Dat betekent dat tijdens de voorrangsperiode bij de online verkoop alleen abonnees hun eigen ticket kunnen aankopen. Niet-abonnees kunnen tijdens de voorrangsperiode ook al tickets kopen, maar dan enkel bij de dienst Ticketing (offline) en slechts op plaatsen waar geen abonnees zitten. Na de voorrangsperiode voor de abonnees zal er geen online ticketverkoop meer zijn voor die wedstrijd omdat dit niet is toegestaan (risicowedstrijd).

De ticketprijzen voor betreffende wedstrijd vindt u hier.