Jong KAA Gent eindigt vijfde!

De laatste wedstrijd van het seizoen voor Jong KAA Gent was er eentje tegen Olympic Charleroi in de Chillax Arena. Veel stond er niet meer op het spel, want de 5e plaats van onze jonge Buffalo's lag al vast.

Toch namen onze beloften een ferme start en stond er na twintig minuten al een 3-0 tussenstand op het scorebord na doelpunten van Brian Agbor (8'), Kevin Prince Milla (17') en Cederick Van Daele (penalty, 20').

Tien minuten later was het zelfs al 4-1 na een penaltydoelpunt van Hadj voor Olympic en een tweede goal voor Kevin Prince Milla. Asil plaatste voor Olympic de 4-2 eindstand al op het bord in de 42e minuut.

Eindresultaat: vijfde plaats en eerste van de nieuwe beloftenteams

Na 38 wedstrijden eindigde het seizoen voor onze U23 met een mooie vijfde plaats. De jonge Buffalo's haalden 67 punten, wonnen in totaal 19 wedstrijden en hadden de op 3 na beste verdediging met 43 tegengoals.

Van de 4 beloftenploegen in 1e Nationale eindigen onze jongens dus als eerste, voor OH Leuven U23 (11e plaats - 48 ptn), Zébra Elites (13e plaats - 44 ptn.) en de Young Reds (17e plaats - 39 ptn).

Bekijk het eindklassement

Twee bekerfinales met gratis toegang

Het seizoen kan nog mooier eindigen want zowel de U18, die kampioen van zijn reeks werd, als de U21 plaatste zich voor de bekerfinale . Beide teams spelen daarin tegen KV Oostende.

De finales worden gespeeld op het terrein van KVE Aalter (Lindestraat 19, 9880 Aalter) en de toegang is gratis

• woensdag 24 mei om 19u: KAA Gent U21 - KV Oostende U21

• zaterdag 27 mei om 14u: KAA Gent U18 - KV Oostende U18