Next Match: KAA Gent - KV Oostende

Next Match: KAA Gent - KV Oostende

Speeldag 23 tegen Charleroi is nog niet achter de rug of de volgende kondigt zich al aan. Op dinsdag 25 januari (aftrap 21u) spelen onze Buffalo's tegen de Kustboys. Het wordt meteen onze laatste speeldag zonder publiek, want vanaf volgend weekend (KAA Gent - Royal Antwerp op zondag 30/1) mogen we opnieuw 70% van onze Ghelamco Arena vullen! 

VOORBESCHOUWING MET HEIN VANHAEZEBROUCK

De wedstrijden volgen elkaar snel op en dat merkt ook onze coach. "Momenteel hebben we vijf spelers met wat 'blutsen'. Ze ondervinden wat blikschade na de match tegen Charleroi. De meeste zullen we recupereren maar het blijft afwachten. Voor Vadis en Laurent komt de match nog te vroeg."

Na twee gelijke spelen gaan we opnieuw vol voor winst. "Ik verwacht een fysieke slag. KV Oostende bracht ondanks het vertrek van Alexander Blessin hun gekende voetbal. Ze toonden tegen Antwerp veel drive en fysieke overgave. Ik verwacht van hen hetzelfde in de Ghelamco Arena. Wij hebben nood aan een driepunter. Tegen Kortrijk en Charleroi was het niet slecht ondanks de omstandigheden. Onze jongens weten waar het foutliep. Het is zaak om de wedstrijd naar ons toe te trekken."

ANDREW HJULSAGER NEEMT HET OP TEGEN ZIJN EX-PLOEG

De Deense middenvelder beleefde afgelopen seizoen hoogdagen in Oostende. In Gent blijven de statistieken voorlopig uit maar Andrew ziet het positief. "Sinds mijn blessure is het wat zoeken. Ik speel terug meer en doe zo ritme op. Vaak lukt nog niet alles, maar dat komt. Ik mis nog dat tikkeltje geluk. Je kan dat doortrekken naar het hele team. De afgelopen twee wedstrijden liepen we gefrustreerd het veld af. Iedereen weet dat we beter kunnen. Ook met de afwezigen. Elke voetballer bij KAA Gent heeft kwaliteit alleen komt het er nog niet altijd uit."

Head-2-Head

KAA Gent    KV Oostende
LWDDD Last 5 games LLWLL
5 Position 15
36 Points 23
35 Goals Scored 24
24 Goals conceded 45

COBW | #KAAGENT #GNTKVO #JPL