Buffalo Away Days: Shamrock Rovers

Buffalo Away Days: Shamrock Rovers

Speeldag 5 - UEFA Conference League groep F - 27-10-2022 om 21:00 u

We trekken met ongeveer 750 Buffalo’s naar Dublin voor de Europese wedstrijd tegen Shamrock Rovers. Niet alle afspraken liggen al vast, maar toch kunnen we al een en ander meegeven. 

Het aanbevolen punt om samen te komen is The Living Room(www.thelivingroom.ie), een sportbar in het centrum van Dublin (Cathal Brugha Street, Dublin 1). The Living Room bevindt zich ook dicht bij de tramhalte waar je opstapt om naar het Tallaght Stadium te gaan. 

Je neemt daarvoor de rode tramlijn genaamd “Luas” met als eindhalte “Tallaght”. Vanuit het centrum van Dublin duurt de tramreis tot aan het stadion ongeveer 45 minuten. Vanaf de eindhalte is het vervolgens slechts enkele minuten wandelen. 

Het is ook mogelijk om de bus te nemen vanuit het centrum. Je kunt je route naar het stadion bekijken en plannen via https://www.transportforireland.ie/plan-a-journey/

Het stadion gaat open anderhalf uur voor de aftrap (20u lokale tijd). Supporters van KAA Gent nemen plaats in de East Stand, in vak K en L. Daarvoor begeef je je naar de ingang aan Block 1. Er is geen alcohol verkrijgbaar in het stadion en roken is er verboden. 

De opties voor een Buffalo-fan walk naar het stadion worden nog besproken. Meer informatie hierover volgt later. Het omruilen van de vouchers naar tickets (op vertoon van ID) zal plaatsvinden op de wedstrijddag tussen 14u en 17u in het meeting point, The Living Room.


#COBW #UECL #ROVGNT