Communie/Lentefeest-foto's op 5 en 7 maart

Communie/Lentefeest-foto's op 5 en 7 maart

Ook dit seizoen zijn alle Buffalo Kids die hun communie doen of een lentefeest vieren terug welkom in de Ghelamco Arena voor hun foto's.  Net als de voorgaande jaren zijn er verschillende data waaruit je kan keizen. Dit jaar vinden de sessies plaats op dinsdag 5 maart en donderdag 7 maart (krokusvakantie)telkens tussen 14u en 17u (er zijn elke middag 3 tijdslots: van 14u tot 15u, van 15u tot 16u en van 16u tot 17u. Inschrijven doe je via het invulformulier onderaan de pagina.

We houden een bepaalde maximumcapaciteit aan zodat iedereen een leuke namiddag kan beleven en op een ontspannen manier zijn of haar foto's kan maken. Zoals steeds gebeurt dat in aanwezigheid van onze mascottes Ben en Mel. Met andere woorden: hoe sneller u inschrijft, hoe beter! 

Inschrijven kan door het invulformulier hieronder in te vullen. Eens alle inschrijvingen ontvangen zijn en de verdeling gemaakt, sturen we nog een bevestigingsmail met daarop het uur van inschrijving.

Iedereen zal op verschillende plaatsen foto's kunnen nemen:

  • bij de dugout
  • in de kleedkamer
  • in de perszaal
  • in de business seats van Tribune 1

Nog enkele belangrijke weetjes:

Per inschrijving laten we maximaal 3 personen toe (inclusief de communicant en de fotograaf). 
Er is geen fotograaf van KAA Gent aanwezig om communiefoto's te trekken. Wie dat wenst, kan voor de fotosessies iets eten in de Buffalo Bistro . Die is elke weekdag geopend van 11u30 tot 14u.

Tot binnenkort!


dinsdag 5 maart 2019
donderdag 7 maart 2019