Next up: KAA Gent - KVC Westerlo

Next up: KAA Gent - KVC Westerlo

Speeldag 22 - Jupiler Pro League - 27-01-2024 om 20:45 u

Voor het eerst sinds lang stond er geen midweekmatch op het programma. Onze Buffalo's werkten een hele week toe naar speeldag 22 van de Jupiler Pro League: KAA Gent - KVC Westerlo. En dat belooft een speciale match te worden.

MATCH VAN DE KAA GENT FOUNDATION

1.500 supporters die deelnemen aan activiteiten van de KAA Gent Foundation zullen in de Arena genieten van de wedstrijd. Het gaat zowel om de deelnemers van de 7 sociaal-sportieve projecten als over Gentse voetballers uit het Jeugdvoetbalnetwerk Elk Talent Telt, het buurtvoetbalnetwerk Street League 9000 als het wandelvoetbalnetwerk.

Om 20u30 dansen de jongens en meisjes van de Buffalo Dance Academy in de middencirkel op de tonen van Gala's "Freed From Desire". Wees op tijd op de tribune en juich deze kinderen en jongeren uit Nieuw Gent toe. Ook de vaandeldragers van de supportersverenigingen zijn opnieuw op post.

De wedstrijd wordt gespeeld met shirts waarop ook het logo van de KAA Gent Foundation prijkt. Die shirts worden achteraf geveild via matchwornshirt.com. De opbrengst gaat naar de KAA Gent Foundation.

Naar de infobrochure over de werking van onze KAA Gent Foundation


#COBW #GNTWES #MORETHANFOOTBALL #JPL