Verzend je abonnement!

Verzend je abonnement!

Van plan je abonnement te verlengen? Kies dan zeker voor verzending en ontvang je abonnement(en) gewoon thuis. Geen zorgen, niet aanschuiven aan het loket en geen tijdverlies. 

Heb je meerdere abonnementen binnen het gezin of wil je ook bestellen voor je vrienden? Betaal maar 1 keer de verzendingskost (€ 5,95) en laat alle abonnementen in 1 pakket versturen. Hoe je dat kan doen, lees je hieronder.

Nog vragen over abonnementen en/of verlengen? Bezoek dan zeker ons Help Center.

Je kan als abonnee makkelijk jouw abonnement en dat van anderen online verlengen. Hiervoor volg je alle stappen onderaan beschreven. Tip: Zorg dat iedereen van wie je het abonnement wil verlengen gekoppeld is aan jouw vrienden en familie. Hoe je dit doet kan je hier terugvinden.

 

1. Inloggen via onze ticketingpagina met jouw Buffalo account.

 

2. Maak jouw keuze tussen een ABO en ABO PLUS+ door de juiste afbeelding te kiezen. Je kan ook gaan naar 'Jouw account & tickets' > 'Koop beschikbare producten' > 'Abonnementen: ABO Jupiler Pro League - 2024/2025' om jouw abonnement te kiezen.

 

3. Jouw huidige plaatsen als abonnee verschijnen in een pop-up venster, net zoals die van alle gekoppelde accounts. Je kan deze verlengen door het winkelmandje aan te klikken en op volgende te klikken.

 

 

4. Wil je nog een andere plaats toevoegen voor een niet-abonnee? Klik dan op 'koop een ticket met een nieuwe stoel' > 'kies in stadionplan'.

 

5. Selecteer een vrije stoel in het stadionplan. Met andere woorden, een blauwe stoel met een witte achtergrond. Alle andere stoelen (met een rode achtergrond) zijn gereserveerd voor abonnees tot 15/06 23u59 en voorlopig dus niet beschikbaar. Klik op volgende na het selecteren van een correcte vrije stoel.

 

6. In het overzicht zie je al jouw geselecteerde stoelen, waarbij ze telkens op naam staan van de effectieve gebruiker. Is dit niet het geval, dan kan je het mailadres of accountnummer invullen en op enter klikken of de knop 'toewijzen' aanklikken. Alle gekoppelde accounts verschijnen in een handig overzicht. Per stoel kan slechts één, unieke gebruiker worden geselecteerd.

 

 

7. Wanneer alle geselecteerde plaatsen correct zijn toegewezen (op naam, gepersonaliseerd) kan je het correcte tarief en aflevermethode selecteren. Voor een verzending aan huis met Bpost betaal je een extra kost van €6. Klik op volgende om jouw bestelling te bevestigen.

 

8. Indien een factuur gewenst, vink het voorziene vakje aan en klik op volgende.

 

9. Bekijk als voorlaatste stap jouw volledige bestelling en klik op aanvaarden.

10. Je wordt doorverwezen naar de betaalpagina. Indien de transactie is geslaagd ontvang je een bevestigingsmail met alle details van jouw bestelling.