Ticketinfo KAA Gent - Westerlo (MD3)

Ticketinfo KAA Gent - Westerlo (MD3)

Speeldag 3 - Jupiler Pro League - 07-08-2022 om 16:00 u

Nu zondag komt de promovendus op bezoek in de Ghelamco. Na twee gelijke spelen gaan we op zoek naar de eerste overwinning! Jij bent er toch ook bij? 

Niet-abonnees

Niet-abonnees kunnen tot 4 tickets kopen voor deze wedstrijd met een Buffalo Account. Elk ticket moet wel gepersonaliseerd worden.

KOOP JE TICKETS 

Prijzen

Zin om deze match bij te wonen? Dan betaal je volgende prijzen:

KOOP JE TICKETS 

NIEUWE PLAATSEN OP PARKING L

Na het verdwijnen van parking O (UZ)  en parking H (Springpress) , zijn er een zestigtal nieuwe plaatsen gezocht en gevonden op de parking L (Nutreco).  

FAQ

Elk toegangsbewijs moet vanaf dit seizoen op de naam van de effectieve gebruiker staan.

Abonnees

Heb je een abonnement? Dan kan je tot 4 tickets extra aankopen, maar een los ticket kan niet meer op jouw naam komen te staan. 

 

Niet-abonnees/ members

Voor elke Buffalo Account kan je 4 tickets aankopen. Het account waarmee je aankoopt, heeft geen invloed zolang je het ticket toewijst aan de eigenlijke gebruiker die nog geen ticket op zijn/haar naam heeft staan.

Hoe kan je een ticket toewijzen?

Makkelijk een ticket toewijzen aan de juiste persoon doe je zo:

 • Heeft de gebruiker al een account in het ticketsysteem? 

Vul dan zijn of haar klantnummer of mailadres in het gevraagde veld in. Let op, elk klantnummer en het daaraan gekoppelde mailadres kan maar aan één ticket gekoppeld worden.

 • Heeft de gebruiker geen account in het ticketsysteem? 

Maak een ticketprofiel aan door de naam in te voegen in het veld en op 'Enter' te drukken. Vervolledig zijn/haar profiel door de naam, geboortedatum en het mailadres in te vullen via 'Nieuwe gebruiker toevoegen'

Wanneer je meerdere tickets wil kopen via 1 account zal het systeem automatisch je accountnummer invullen boven elke stoel. Dit accountnummer kan je verwijderen en invullen voor de persoon die het ticket gebruikt. Wanneer deze persoon geen account heeft kan je een profiel aanmaken voor deze persoon. 

Gebruikersprofiel.png

Informatie over de ticketprijzen vind je hier.

Wanneer de definitieve datum van een wedstrijd bepaald is zal je hiervoor tickets kunnen kopen:

Via de ticketpagina op onze website:

 1. Registreren (indien je nog geen account hebt)
 2. Inloggen
 3. Gegevens opslaan
 4. Selecteer de wedstrijd

Via de loketten:

Openingsuren loketten:

 • Maandag - Vrijdag van 12u tot 18u
 • Zaterdag: tussen 10u en 13u (in weekends van thuiswedstrijden, ingang via Fanshop)
 • Zondag: gesloten (behalve op wedstrijddag)

 • Wedstrijddag: vanaf 5u voor de match
 • Thuiswedstrijd tijdens de week: van 10u tot 12u45 en 14u tot aanvang wedstrijd

Abonnees met hun nieuw abonnement seizoen 2022-2023 dat ofwel per post werd bezorgd of kan afgehaald worden aan de loketten (openingsuren

Niet-abonnees en members: e- ticket of de uitgeprinte versie.eTicket_2022_B2C_Blanco.png

 • Controleer of je niet meer dan 4 tickets probeert aan te kopen via je account.
 • Je probeert mogelijk een ticket toe te wijzen aan een gebruiker die al een ticket aan zich gekoppeld heeft. Ofwel in de transactie waarin je bezig bent, ofwel werd er al een ticket voor hem of haar aangekocht. 

 • Antwoord niet gevonden? Contacteer ons

 

Scheidsrechters kunnen een ticket aanvragen tot 72 uur voor een wedstrijd door een email te sturen naar tickets@kaagent.be met scheidsrechterskaart in kopie (wedstrijd specifiëren). Ticket wordt opgestuurd via email.

KAA Gent volgt het advies van de Stedelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap van de Stad Gent: supporters met een handicap kunnen een ticket kopen aan de prijzen die ook voor andere supporters gelden. Een ticket voor de persoonlijke begeleider van een supporter met een handicap die een bewijs van invaliditeit voorlegt, is inbegrepen in het ticket van de supporter met een handicap. Ook voor de aankoop van een seizoenskaart geldt deze regeling.

De supporter met een handicap wendt zich voor het aankopen van een ticket tot de ticketing van KAA Gent in de Ghelamco Arena. Wie met dagtickets gebruik wenst te maken van de rolstoelplaatsen of de blindentribune kan terecht bij de Ticketingdienst van KAA Gent (tickets@kaagent.be). Wie gebruik wil malen van een individuele halslus kan tot 48 uur voor de wedstrijd kaarten reserveren bij de KAA Gent Foundation  (via contact@kaagentfoundation.be of telefonisch op weekdagen tussen 9u en 12u op het nummer 093302334 ).

Bezoekende supporters met een handicap

Bezoekende supporters met een handicap kunnen hun tickets kopen bij de bezoekende club. Ze nemen plaats in het bezoekersvak. Ter hoogte van ingang G is tevens een lift voorzien. Met een officiële blauwe kaart kunnen supporters met een handicap parkeren op de bezoekersparking voor supportersbussen (bereikbaar via Akkerhage).