Vrije abonnementenverkoop Play Off 1

Vrije abonnementenverkoop Play Off 1

Op dinsdag 28 maart om 12u start de vrije abonnementenverkoop voor Play Off 1. Vanaf die dag worden alle resterende vrije plaatsen aangeboden in abonnementsvorm. Abonnementen kunnen zowel online als aan de kassa worden aangekocht (zie ONLINE VERKOOP). Vanaf 28 maart gelden de tarieven niet-abonnee / vrije verkoop (ook voor abonnees die niet tijdig verlengden). De prijzen van de PO-abonnementen zijn dezelfde als die van vorig seizoen. 

Tijdens de voorrangsperiode voor de abonnees werden al 16800 abonnementen verkocht (waarvan 908 nieuwe). Op dit moment zijn er nog iets meer dan 2100 vrije plaatsen. 

VOORRANGSPERIODES

 • DINSDAG 28 MAART EN WOENSDAG 29 MAART: VRIJE ABONNEMENTENVERKOOP VOOR IEDEREEN
  • vrije aboverkoop voor iedereen aan prijzen niet-abonnees/vrije verkoop
  • Start verkoop op 28/03 om 12u, zowel online als aan de kassa.
  • Einde verkoop/laatste verkoopsdag:
   • kassaverkoop = woensdag 29/03 om 18u. 
   • online verkoop = woensdag 29/03 om 23u59
     
 • VANAF DONDERDAG 30 MAART: VRIJE TICKETVERKOOOP VOOR CLUB BRUGGE (donderdag, vrijdag en zaterdag)
  • Vóór 30 maart is er dus GEEN losse ticketverkoop
  • Start verkoop op 30/03 om 12u, zowel online als aan de kassa. Online enkel voor geregistreerde gebruikers.

VRIJE PLAATSEN

In totaal zijn er iets meer dan 2100 vrije plaatsen. De meeste vrije plaatsen bevinden zich in Tribune 1, daar zijn 67% van de plaatsen bezet. In Tribune 2 zijn 92 % van de zitjes ingenomen, in Tribune 3 gaat het om 85% en in de familietribune, Tribune 4, zijn ook 90% van alle plaatsen reeds verkocht.

ONLINE VERKOOP 

TIJDENS DE VRIJE ABONNEMENTENVERKOOP (28 EN 29 MAART)

 • Abonnees die NA de voorrangsperiode online verlengen, verliezen de voorrang op hun plaats en betalen ook de prijs voor niet-abonnees.
 • Niet-abonnees (= voor 12 maart geregistreerde gebruikers) kunnen online vanaf de vrije verkoop een play off-abonnement nemen op elke plaats die is vrijgekomen in het stadion. 

Enkel abonneekorting tijdens voorrangsperiode

De korting voor abonnees geldt enkel TIJDENS de voorrangsperiode. Abonnees die hun play off-abonnement aankopen NA de voorrangsperiode betalen ook de prijs voor niet-abonnees/vrije verkoop.

E-TICKETS OF ABONNEMENT OP KAART?

 • NA DE VOORRANGSPERIODE:
  • Aankoop bij dienst Ticketing; wie zijn play off-abonnement aan de kassa koopt, ontvangt 5 tickets (voor elke wedstrijd één).
  • Online aankoop: wie zijn play off-abonnement online koopt, ontvangt één mail met een pdf met daarin 1 ticket dat bruikbaar is voor de 5 wedstrijden. Verlies dit ticket niet aub. Dit e-ticket moeten dan uiteraard wel nog afgeprint worden. OPGELET, enkel online verkoop voor abonnees en reeds geregistreerde gebruikers.

VDK-KORTING

De VDK-korting bedraagt 5 euro voor VDK-cliënten die eenPO 1 abonnement vanaf 105 euro (in tribune 1, 2 en 3) met hun Jovo- of VDK-bankkaart betalen. De korting geldt zowel voor bestaande als voor nieuwe abonnees en ze wordt onmiddellijk in mindering gebracht op het moment vanbetaling met de Jovo/VDK-bankkaart. Meer info op de site van VDK. 

Bestaande VDK-abonnees kunnen hun abonnement met VDK-korting tijdens de voorrangsperiode online hernieuwen. Wie voor het eerst een abonnement met VDK-korting wil, kan alleen aan het loket een abonnement met VDK-korting aankopen. De betaling van het play off-abonnement moet wel steeds met de VDK-kaart gebeuren! Per betaling voor een abonnement met VDK-korting moet ook steeds een andere kaart gebruikt worden. Het is niet mogelijk met 1 VDK-bankkaart meerdere abonnementen met VDK-korting te kopen.

Praktische info:

 • Abonnees brengen hun seizoensabonnement mee. Niet-abonnees brengen hun identiteitskaart mee.
 • Wie zijn abonnement komt verlengen aan de loketten in de Ghelamco Arena, parkeert steeds gratis op parking A (de KAA Gent-parking voor tribune 1). Andere parkings vallen niet onder ons beheer en zijn betalend.

PARKEERKAARTEN

Parkeerkaarten zijn heel het seizoen geldig en worden dus tijdens de play offs automatisch verlengd.