KAA Gent Ladies verliezen in uitgeregend Genk

KAA Gent Ladies verliezen in uitgeregend Genk

Na een knappe teamprestatie in en tegen Leuven, verschenen dezelfde elf namen in Genk aan de aftrap. In de reguliere competitie werd reeds tweemaal gewonnen van ploeg in vorm: Genk. Dit een derde keer doen was nu de ambitie.

De eerste helft startte alleszins moeizaam. De Buffalo’s geraakten niet in hun ritme en na mistasten achterin maakte Duijsters er na een kwartier van dichtbij 1-0 van. Blauw-wit knokte zich meer en meer in de match, maar beide ploegen kwamen moeilijk aan kansen. Fleur Van Daele kon kort voor rust na een hoekschop richting doel koppen. Haar poging ging echter nipt over.

In de tweede helft trok KAA Gent Ladies direct naar voren, maar het was Genk dat na een tegenprik opnieuw kon scoren. De dames van Jorn Van Ginderdeuren gingen, in steeds guurder weer, nog op zoek naar de aansluitingstreffer. Zo konden Van Britsom en Elyn nog gevaarlijk zijn, maar scoren lukte niet meer.

Zo brengen de Buffalo’s geen punten mee uit Genk. Na een drukke week met drie matchen hebben de speelsters en staf nu een weekje de tijd om de batterijen opnieuw op te laden richting het treffen met Anderlecht op 1 april in de eigen Chillax Arena.


#COBW #KAAGENTLADIES