Erik Lambrechts te gast op Referee Academy

Erik Lambrechts te gast op Referee Academy

Deze week was tweevoudig Scheidsrechter van het Jaar Erik Lambrechts (39) te gast op een opleidingsdag van onze ETT Referee Academy. Ook scheidsrechter Bert Verbeke (27) was van de partij. Bert behoorde 10 jaar geleden tot de allereerste leerlingen van de ETT Referee Academy en schopte het intussen tot ref in 1e Nationale. Hij gaat volgend seizoen voor het eerst fluiten in 1B. 

Beiden volgden de opleidingsdag waarbij jonge aspirant-scheidsrechters door enkele leden van de ETT Referee Academy de kneepjes van het vak worden bijgebracht. Erik en Bert gaven op het einde van de training zelf nog enkele handige tips aan de jongelingen. 

ETT Referee Academy

De Elk Talent Telt Referee Academy is één van de vele projecten van de KAA Gent Foundation en was in 2014 het eerste opleidingscentrum voor jonge refs. Sindsdien krijgen jongeren vanaf 14 jaar er de kans om als beginnende ref een coachingstraject te volgen.

Heb je zelf interesse om scheidsrechter te worden of wil je graag eens kennismaken met de ETT Referee Academy? Neem dan contact op met de verantwoordelijken via onderstaande button.

NEEM CONTACT

De Referee Academy is een project van de KAA Gent Foundation in het kader van Elk Talent Telt, een project van de KAA Gent Foundation in opdracht van de Stad Gent en KAA Gent.

Met de steun vdk bank, strategisch partner van de KAA Gent Foundation

MEER INFO OVER DE REFEREE ACADEMY


De KAA Gent Foundation dankt haar partners voor de steun: