Bedankt om jullie warm hart te tonen!

Bedankt om jullie warm hart te tonen!

Bedankt Buffalo's, spelers, trainers, medewerkers, commerciële partners en tal val van bedrijven om Samen Sterk 2020 te steunen! Bedankt in naam van de voorzitter, de club & DigitalForYouth.be. Door jullie inspanning klokken we af op een enorm bedrag: 85.000€.

Met dit gigantisch bedrag kunnen we heel wat kwetsbare jongeren voorzien van laptops zodat ook zij kunnen genieten van kwalitatief onderwijs. Nu meer dan ooit nodig in tijden van afstandsonderwijs.

Prijzen

Steunde jij Samen Sterk 2020 met een bedrag groot of klein? Wie weet ben jij wel één van de winnaars. Surf naar samensterk.kaagent.be en ontdek wie welke prijs won. De winnaars van de 3 hoofdprijzen (etentje met voorzitter Ivan De Witte in Hof Van Cleve, lunch met Jess Thorup in Restaurant Horseele en de VIP-tickets voor Clouseau) worden in de week van 1 juni bekend gemaakt. Hou dus de website van samensterk in de gaten!

Herbekijk Samen Sterk 2020 VS Covid-19

Het debat en de virtuele wedstrijd gemist of wil je het allemaal nog eens opnieuw beleven? Bekijk dan hieronder de uitzending van zondag 17 mei.