Tickets voor resterende thuismatchen PO1 nu te koop

Tickets voor resterende thuismatchen PO1 nu te koop

Na de abonnementenverkoop voor PO1, startte ook de ticketverkoop voor de PO1-wedstrijden. Tickets voor de resterende wedstrijden kunnen zowel online (enkel voor abonnees en voor 12 maart geregistreerde gebruikers) als aan de kassa gekocht worden. 

Op dit moment zijn er enkel nog tickets voor volgende thuiswedstrijd:

  • KAA GENT - SV Zulte Waregem op donderdag 18 mei om 20u3

De wedstrijden tegen RSC Anderlecht, KV Oostende en Sporting Charleroi zijn allen uitverkocht. Ook de eerste thuiswedstrijd tegen Club Brugge (2-1 overwinning) was uitverkocht. 

Abonnees die niet aanwezig kunnen zijn, kunnen echter hun plaats steeds vrijgeven via het FREE YOUR SEAT-systeem. Abonnees wiens vrijgegeven plaats opnieuw verkocht wordt aan een andere supporter, ontvangen daarvoor op het einde van het seizoen een financiële compensatie (zie artikel 5 t.e.m. 7 van het FREE YOUR SEAT-systeem). 

PRAKTISCHE INFO

>> Ticketprijzen PO1
>> Play Off speeldata
>> Meer info over het online aankopen van een abonnement 
>> Openingsuren Ticketing ​

KASSAVERKOOP 

Daar alle thuiswedstrijden als risicowedstrijden beschouwd worden door de ordediensten, kunnen per identiteitskaart maximaal 4 tickets gekocht worden. 

ONLINE VERKOOP 

Er is enkel onlineverkoop voor abonnees en geregistreerde gebruikers (alle PO1-wedstrijden werden immers aangeduid als risicowedstrijden).