KAA Gent: a great night out!

KAA Gent: a great night out!

DJ Neon, de man die traditioneel de Ghelamco Arena in vuur en vlam zet een kwartier voor de wedstrijd, gaat de komende dagen op verplaatsing spelen in Sao Paulo voor Tomorrowland Brasil. Wij zorgden voor waardige vervangers als daar zijn Frederik Sioen, John Roan (Arsenal) en Sam De Bruyn (Studio Brussel).

Neon To Brasil...

Neon zal dus afwezig zijn voor de wedstrijden tegen Anderlecht en Charleroi, maar beloofde ons zijn Buffalo-vlag mee te nemen en een waardige Buffalo-ambassadeur te zijn in Brazilië.

 

... Maar onze Gigolo's zochten waardige vervangers.

Onze stadiondj's Gigolo's in Retirement bleven niet bij de pakken zitten en nodigden alvast enkele waardige vervangers uit.

Op donderdag 30/4 (thuismatch vs Anderlecht) komt Frederik Sioen alvast het stadiondj-team versterken. Speciaal voor Moses Simon belooft hij ook wat Nigeriaanse funk te draaien én bovendien zal hij zijn nieuwe single 'Pharaoh' hier in première voorstellen!

Op vrijdag 8 mei (thuismatch vs Charleroi) komt John Roan (hieronder rechts op de foto), de Gentse helft van Arsenal, de Gigolo's in Retirement vervoegen.

En tot slot hebben we op vrijdag 21 mei (thuismatch vs Standard) Sam De Bruyn te gast, de bekende StuBru-presentator en party-dj.

Kortom, in de Ghelamco Arena is niet alleen het voetbal van hoog niveau!

KAA Gent: a great night out!