Abonnementenverkoop 2017-2018: praktische info

Abonnementenverkoop 2017-2018: praktische info

Na een fantastisch seizoen 2016-2017 rekenen wij ook volgend seizoen opnieuw op jullie steun! Daarom beginnen we voor onze trouwste abonnees met de online ABONNEMENTENVERKOOP vanaf 1 JUNI

START ONLINE VERKOOP OP 1 JUNI  // START KASSAVERKOOP OP 5 JUNI

 

Gratis galamatch en Europa Leaguewedstrijd

Wie een abonnement neemt voor de reguliere competitie 2017-2018, krijgt zowel de galamatch in de Ghelamco Arena, als de thuiswedstrijd van de 3e voorronde van de Europa League gratis aangeboden.

Bekijk hier de abonnementsprijzen voor seizoen 2017-2018

SFEERVAK IN VAK 227

We appreciëren de steun van onze supporters en willen die ook steeds meer stimuleren. Daarom besliste de club om volgend seizoen een sfeervak te voorzien in vak 227. Voor dit sfeervak geldt een aparte verkoopsperiode (van 22 juni t.e.m. 24 juni). Bent u abonnee van 227 of hebt u interesse in het sfeervak, lees dan dit bericht.

De start van elke verkoopsperiode is steeds om 12u 's middags. Zowel online als aan de kassa

Eerste voorrangsperiode: 1 juni - 20 juni

Abonnees van de reguliere competitie kunnen vanaf 1 juni online verlengen. De reservatie van hun vaste zitje is verzekerd tot en met 20 juni.

Abonnees PO1 & Europa League zijn welkom aan de kassa vanaf 5 juni en hebben in deze periode keuze uit de nog vrije plaatsen. Zij kunnen niet online verlengen.

  • 1 juni t.e.m. 5 juni:  ENKEL online verkoop voor abonnees reguliere competitie.
  • 5 juni om 12u: start kassaverkoop voor abonnees reguliere competitie, abonnees PO1 en Europa League
  • 5 juni t.e.m. 20 juni: doorlopende online en kassaverkoop. 

Tweede voorrangsperiode (22 - 24 juni): SFEERVAK en +23-jarigen Tribune 4

  • Vanaf 22 juni kunnen abonnees van de reguliere competitie die graag in het sfeervak 227 willen plaatsnemen, verhuizen naar vak 227. Abonnees van vak 227 die liever niet in het sfeervak willen zitten, kunnen op dit moment verhuizen naar andere vrije plaatsen.
  • Studentenabonnees uit de TELENET tribune (=tribune 4) die intussen 23 jaar geworden zijn, kunnen niet meer genieten van het studententarief. Zij zullen voor een nieuw abonnement moeten uitwijken naar één van de andere tribunes.

Verhuizen naar een ander vak en dus wisselen van plaats (hetzij naar/uit het sfeervak, hetzij uit de Telenettribune), kan enkel aan dienst Ticketing, dus niet online.

Derde voorrangsperiode: 27 - 29 juni

Vanaf 27 juni tot en met 29 juni kunnen alle abonnees die nog niet verlengd hebben (reguliere competitie, PO1 en Europa League) kiezen uit de zitplaatsen die op dat moment nog niet verkocht zijn. Dat kan online én aan de kassa. Een PO1-abonnee of Europa League-abonnee kan dan bvb. ook nagaan of de door hem gewenste plaats is vrij gekomen.

Vrije verkoop: vanaf 1 juli

Vrije verkoop voor niet-abonnees; online of via onze dienst ticketing.


 

ONLINE VERKOOP

Wie zijn abonnement online koopt kan het zelf ophalen of het aangetekend laten versturen.  In het eerste geval, vragen we om minstens 5 werkdagen te  wachten alvorens langs te komen. Voor een aangetekende verzending rekenen we 10 euro verzendingskosten. 

Kocht jij jouw abonnement nog nooit online? Bekijk dan even onze instructie-video en je bent er zo mee weg!

PARKINGKAARTEN

De nieuwe parkingkaarten zijn beschikbaar vanaf 12 juni. Wie dus zowel zijn abonnement als zijn parkeerkaart gelijktijdig wil verlengen, komt best niet vroeger. U loopt geen enkel risico om parkeerplaats te verliezen want deze is sowieso gereserveerd tot en met 20 juni. Parkingkaarten zijn geldig voor alle officiële wedstrijden van het seizoen inclusief de galamatch (m.a.w. de Jupiler Pro League, Croky Cup en Europa League) en kunnen ook online verlengd/aangekocht worden.

VDK-korting

Wie wil genieten van de VDK- of JOVO-kortingen dient uiteraard ook te betalen met die betreffende VDK- of JOVO-kaart. Online kan je de VDK- of JOVO-korting enkel krijgen indien jouw vorige abonnement al een VDK- of JOVO-korting vermeldde. Indien dat niet zo is, dien je jouw eerste abonnement met die korting aan de kassa te kopen. Wanneer dat laatste eenmaal gebeurd is, kan je in de toekomst jouw korting wel krijgen bij een online aankoop. Je moet met andere woorden in het systeem geregistreerd staan als een VDK-of JOVO-koperstype. Lees hier het hele reglement voor de VDK-of JOVO-korting. 

OPENINGSUREN TICKETING


De openingsuren van de dienst ticketing kan je hier vinden. 

Wij willen bij deze nogmaals onze supporters van harte bedanken voor hun fantastische steun tijdens het vorbije seizoen en wensen iedereen een leuke en deugddoende vakantie toe. En aan alle studenten: veel succes & doorzettingsvermogen!

WE ARE ONE FAMILY, WE ARE BUFFALO!