Stagedagboek Stegersbach

Stagedagboek Stegersbach

Volg hier dagelijks de stage in stegersbach!

Volg hier en via onze socials accounts op Twitter, Instagram, Facebook en YouTube dagelijks onze stage in Stegersbach (Oostenrijk). 

DAG 8: training & matchdag vs ARis Saloniki

Na een vroeg ontbijt wachtte een lichtere ochtendtraing. Om 15u volgde de oefenmatch vs Aris FC. Het was knokken geblazen in het Kräuterdorfstadion. Het verslag van de wedstrijd lees je hier

Fotospecial dag 8

 

DAG 7: TRAINING & TOUR DE STEGERSBACH

Naar goede gewoonte begon de dag met een ochtendtraining. Met enkele leuke spelvarianten werd er creatief omgesprongen met de bal. Naast het spelplezier werden ook de spieren extra belicht dankzij gevarieerde fitnessoefeningen.  

Fotospecial dag 7

De namiddag stond in het teken van Le Tour de Stegersbach. Onze spelers fietsten zich een weg door het Oostenrijkse landschap met als kers op de taart de beklimming van de Riegelweg. De winnaar van de slotklim wordt morgen bekendgemaakt. 

DAG 6: EVEN RUSTEN

Na de inspanning volgt de ontspanning. In de voormiddag werd nog getraind maar na de lunch krijgen onze spelers vrij. De één gaat tennissen, de ander golfen of zwemmen. Geniet ervan boys!

Fotospecial dag 6

DAG 5: MATCHDAG VS HAJDUK SPLIT

Met een ochtendtraining in de benen oefenden onze Buffalo's tegen het Hajduk Split van Lovre Kalinic. Pinggau was het decor voor de eerste oefenpot van de stage. Dankzij goals van Hugo Cuypers (1x) en Gianni Bruno (2x) zetten we de Kroaten zonder veel moeite opzij. De stage begint zijn vruchten af te werpen. Op naar de oefenpartij tegen Aris FC op maandag 4/7 (aftrap 15u).

Fotospecial dag 5

DAG 4: LOPEN, TRAINEN en bootje varen.


Dag vier startte met de tradionele bosloop. Sommige jongens verkenden het bos op de fiets, anderen trokken hun loopschoenen aan. Na de ochtendloop volgde een voetbaltraining met een stevige fysieke component en in de namiddag werd het water opgezocht met een leuke kanotocht. 

Fotospecial dag 4

DAG 3: VOETBALTRAINING & WATERPRET
 

Na twee intense trainingsdagen krijgen onze jongens op dag 3 een 'milder' programma voorgeschoteld. In de voormiddag stond er een voetbaltraining op het programma, maar wat zou voetbal zonder conditie zijn? Onze physical coaches sloten de training af met een pittige duurloop in de blakende zon. In de namiddag werd er een watertraining voorzien.

Fotospecial dag 3

Dag 2: Ochtendloop en 2 trainingen

Zoals het een stage onder Hein betaamt, startte de dag vandaag om 7u30 met een ochtendloop voor het ontbijt. Na het ontbijt, volgt om 10u de tweede training van de dag en om 16u de derde. 

Fotospecial dag 2

DAG 1: aankomst en eerste trainingen

Na een vroeg ontbijt op het oefencentrum maandagmorgen vertrok de spelersbus rond 7u30 richting luchthaven van Oostende. Bestemming: Graz in Oostenrijk. Iets voor 13u kwam de bus aan in het Balance resort Stegersbach, waarna direct werd aangeschoven voor de lunch. Om 15u volgde meteen een eerste training in de fitness, waarna rond kwart voor vijf een tweede training, de eerste op het veld. Foto's en video van de eerste dag vinden jullie hieronder en op onze social accounts. 

Fotospecial dag 1

En of het daar warm is? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAA Gent (@kaagent)