Supportersclub in de kijker: West-Buffalo's

Supportersclub in de kijker: West-Buffalo's

Ook dit seizoen zetten we bij elke thuiswedstrijd 1 supportersclub speciaal in de kijker. Elke supportersclub zal tijdens de week van de wedstrijd voorgesteld worden op de website en voor de aftrap gaan de voorzitter, vaandeldrager en aftrapmascotte van de supportersclub in kwestie mee het veld op. Vrijdag tegen Genk is het de beurt aan supportersclub West-Buffalo's.

Vriendenkring West-Buffalo's bestaat uit bijna allemaal uitgeweken Gentenaars die uiteraard veel van de Buffalo's houden. Anderen hebben de liefde voor onze club gekregen door in Gent te studeren en nog anderen zijn fan geworden doordat een speler uit hun streek bij Gent kwam voetballen en zo kregen ze de microbe te pakken.

De supportersclub telt dit seizoen 110 leden, waarvan sommigen zelfs over de grens wonen. De club bestaat ondertussen reeds 25 jaar. Voor leden en sympathisanten wordt er elk jaar een leuke nieuwjaarsreceptie georganiseerd, vaak in aanwezigheid van enkele ex-spelers. Ook is er elk jaar op het einde van het seizoen een eetfestijn.

In de Ghelamco Arena hebben de West-Buffalo's een vaste stek op de promenade, waar ze telkens voor de wedstrijd samenkomen. Iedereen is steeds welkom aan Gate 16 (bar Roland Storme).

Via volgende weg kan je de West-Buffalo's bereiken:

  • contactpersoon: Dirk Vandenbroecke
  • gsm contactpersoon: 0485/51.30.57
  • mailadres: dirk.vandenbroecke@telenet.be
  • Facebook-pagina: klik hier
  • Café 't Oud Kortemarck, Pastoor Blanckestraat 9, 8610 Kortemark (gesloten op dinsdag, maandag 10u00-17u00, zondag vanaf 09u00, andere dagen vanaf 10u00)
  • vaandeldrager: Luc Van Hecke
  • aftrapmascotte: David Van Hecke

Rijden bij uitwedstrijden: af en toe

Meer info over een supportersclub in jouw buurt vind je hier.