KAA Gent goes After Work (again)!

KAA Gent goes After Work (again)!

Speeldag 5 - UEFA CONFERENCE LEAGUE 23-24 - 30-11-2023 om 18:45 u

Donderdag, dat betekent Europees voetbal in de Conference League! Op 30 november spelen we om 18.45u onze laatste thuiswedstrijd in de groepsfase tegen Zorya Luhansk. Klaar voor een After Work-feestje? 

WAT VALT ER TE BELEVEN?

 • Welkom in Tribune 3 vanaf 17u voor ons After Work-event. DJ Shizzle warmt je op met de juiste beats en we voorzien speciale bieren van het vat (Hapkin, Grimbergen, Cristal Extra, Mort Subite Kriek) aan de Mbark Boussoufa-bar
   
 • Geen tijd om te eten na het werk? Geen nood, want in Tribune 3 vind je het complete aanbod. De klassiekers zoals frietjes en hamburgers, maar ook nieuwe snacks zoals Vietnamese streetfood en de Spitsburger en Buffalo Boudin
   
 • Blijf na de match zeker nog even plakken op onze afterparty in Tribune 3. DJ Shizzle houdt de dansvloer open tot 23u om hopelijk samen de drie punten te kunnen vieren. Je vindt de DJ-booth centraal op de promenade van Tribune 3!
   
 • Tussen 17u30 en 18u30 kan je in Tribune 3 op het After Work-event ook terecht voor een selfie en handtekening van onze sympathieke Brit Archie Brown

TICKETS KOPEN?

 • Profiteer van onze jongerenactie! Ben je jonger dan 23 jaar, dan kun je voor 5 of 10 euro een ticket kopen in T4.​

TICKETS

 • De groepswedstrijden van de Conference League zijn niet inbegrepen in je Abo Plus+, tenzij je je abonnement voor de Jupiler Pro League aankocht ná de competitiewedstrijd tegen Club Brugge op 3 september.
   
 • Kocht je een MINI-abo voor de Conference League? Controleer dan of je gekozen hebt voor e-tickets of opladen op het abonnement. Dat kan via de KAA Gent-app of via tickets.kaagent.be. Koos je voor e-tickets, dan kreeg je bij aankoop minstens 3 digitale tickets via mail. Je hebt die nodig als toegansbewijs: op papier, op je gsm of via de app.
   
 • Kun je er niet bij zijn? Volg dan de wedstrijd vanaf 18u20 via Play Sports 1 of op Tipik (RTBF).

GOED OM WETEN

KAA Gent voorziet 3 pendelbussen vanuit P&R Gentbrugge (Land van Rodelaan 17). De pendelbussen rijden vanaf 17u tot de aftrap (de eerste 45 minuten 1 jeton, daarna 2 jetons). 

Belangrijk: sinds de wedstrijd tegen Standard op 26/10/23 geldt een tariefwijziging. Lees hier meer. 


#COBW #UECL #GNTLUH