Wijziging ticketverkoop: voorrang PO-abonnees voor Anderlecht en Club Brugge

Wijziging ticketverkoop: voorrang PO-abonnees voor Anderlecht en Club Brugge

Op dinsdag 7 april start de voorrangsperiode voor de PO1-abonnees. Zij krijgen tot en met vrijdag 10 april voorrang bij aankoop van tickets voor de wedstrijden tegen Anderlecht en Club Brugge. Niet-abonnees kunnen deze week wel abonnementen krijgen, maar geen tickets voor beide wedstrijden.

Gezien de onverhoopt hoge abonnementenverkoop en de grote vraag naar losse tickets voor de topwedstrijden (Club Brugge en Anderlecht), dreigt het ticketaanbod ontoereikend te zijn om aan alle vragen te voldoen. In deze omstandigheden meent KAA GENT dat het haar abonnees voorrang moet verlenen.

Geen "bezoekende" supporters in de thuisvakken

Daarnaast is het zo dat we net in deze wedstrijden geconfronteerd worden met heel wat "bezoekende supporters", die geen plaats meer vinden in het bezoekersvak en daarom op zoek gaan naar tickets in de thuistribunes. KAA GENT nam hiertegen reeds heel wat maatregelen en zal dat uiteraard ook doen in de Play-offs.

Enkel loketverkoop wegens risicowedstrijden

Om deze 2 redenen heeft KAA GENT besloten om vanaf dinsdag 7 april tot en vrijdag 10 april eerst en alleen onze PO1-abonnees de kans te bieden  om voor deze wedstrijden (maximaal 4) tickets aan te kopen. Gezien het allen risicowedstrijden zijn, is er enkel loketverkoop.

Vrije verkoop voor niet-abonnees vanaf maandag 13 april

Pas vanaf maandag 13 april 2015 zal de vrije verkoop (d.w.z.ook voor niet-abonnees)  starten voor deze wedstrijden, en zal ook de verkoop voor de wedstrijden tegen Charleroi en Standard worden gestart. 

Wij begrijpen het ongemak voor de niet-abonnees, maar vragen begrip voor de veiligheidsoverwegingen. Ook onze abonnees dragen daarbij een belangrijke verantwoordelijkheid. De abonnee is immers verantwoordelijk voor de aangekochte kaarten die op zijn/haar naam staan. Hoe dan ook kunnen niet-abonnees vanaf 13 april aan onze loketten terecht voor tickets.

Dat geeft volgende agenda:

Vanaf dinsdag 7 april tot en met vrijdag 10 april 2015

VOOR PO1-ABONNEES: start ticketverkoop TOPMATCHEN (Anderlecht en Club Brugge)

  • Enkel ticketverkoop aan de loketten (risicomatch)
  • Max. 4 tickets per wedstrijd per abonnee
  • nog geen verkoop voor de wedstrijden tegen Charleroi en Standard

VOOR NIET-ABONNEES

  • Aboverkoop aan de loketten.
  • Nog geen tickets beschikbaar

Vanaf maandag 13 april:

  • Vrije ticketverkoop voor iedereen en voor alle resterende wedstrijden (Club Brugge, Anderlecht, Charleroi en Standard)
    • Online: ticketverkoop Charleroi
    • Loketten:  Club Brugge, Anderlecht, Charleroi en Standard (risicowedstrijden)
  • Aboverkoop aan loketten
  • Dit alles uiteraard zolang de voorraad strekt…

Praktische info:

Wie aan het loket een abonnement koopt, kan altijd gratis parkeren op parking A, zijnde de KAA Gent-parking die zich voor tribune 1 bevindt. Andere parkings vallen niet onder ons beheer.