Deadline Day: uitgaande transfers

Deadline Day: uitgaande transfers

Vandaag vertrokken Lucas Schoofs (Heracles Almelo), Giorgi Beridze (Sporting Lokeren) en Franko Andrijasevic (HNK Rijeka) bij de Buffalo's. Ook Stallone Limbombe vertrok eerder al op huurbasis naar Giresunspor. Voor Schoofs gaat het om een definitieve transfer, bij Beridze en Limbombe betreft het een huur met aankoopoptie. Andrijasevic trekt naar HNK Rijeka op huurbasis. 

Lucas Schoofs

Vandaag ondertekende Lucas Schoofs een overeenkomst voor een overgang naar Heracles Almelo. Schoofs lag nog 1 seizoen onder contract bij KAA Gent maar verlaat de club nu definitief.

Lucas Schoofs, een jeugdproduct van Lommel United, tekende een contract bij KAA Gent in augustus 2015 maar werd direct terug uitgeleend aan zijn toenmalige club. Hij maakte zijn debuut voor de Buffalo's in de kwalificatiematch voor de Europa League tegen Viitorul in augustus 2016. Daarna werd hij achtereenvolgens uitgeleend aan OH Leuven en NAC Breda. BIJ NAC werd hij herenigd met zijn toenmalige coach Stijn Vreven met wie hij bij Lommel reeds samenwerkte. Hij veroverde er snel een basisplaats maar een zware enkelblessure verhinderde dat Schoofs tijdens de rest van het seizoen nog in actie kwam. De club wenst Lucas veel succes bij een nieuwe etappe in  de Eredivisie en in zijn carrière. 

Giorgi Beridze 

Verhuur met optie (Sporting Lokeren).

Franko Andrijasevic

Verhuur (HNK Rijeka).

Stallone Limbombe

Eerder vorige week werd ook Stallone Limbombe reeds verhuurd (met aankoopoptie) aan de Turkse tweedeklasser Giresunspor.