Buffalo's kloppen Wolfsburg en worden groepsleider

Speeldag 4 - UEFA Europa League groep I - 07-11-2019 om 21:00 u

Wat een avond! De Buffalo's winnen met 1-3 op het veld van VfL Wolfsburg en staan daardoor eerste in groep I. In de eerste helft zag het er nochtans niet goed uit. Wolfsburg had het balbezit en de kansen. Na negentien minuten zag Victor zijn kans en knalde hij de 0-1 tegen de touwen. Pas na de rust leefden de Buffalo's op. Met druk naar voren en lef voetbalden ze zich terug in de wedstrijd. De gelijkmaker kwam van Roman Yaremchuk in minuut 50. Hij nam een afvallende bal hard op de slof en knalde onhoudbaar binnen. Een kwartier later was het de beurt aan zijn spitsbroeder Depoitre. Na een corner van Vadis schoot 'Lolo' de 1-2 op het bord. In minuut 76 maakte Ngadeu de comeback compleet door de 1-3 met de rug naar doel binnen te koppen. Na de bekerwinst op Aalst, onze eerste belangrijke uitoverwinning en wat voor één! Een avond om niet snel te vergeten!