Bekerinfo voor KAA Gentsupporters met een handicap

Bekerinfo voor KAA Gentsupporters met een handicap

Samen met de KAA Gent Foundation en INTER organiseert de KBVB in het koning Boudewijnstadion rolstoelplaatsen en plaatsen met beschrijvend commentaar.

De KAA Gent Foundation wil er alles aan doen dat ook onze supporters met een handicap aanwezig kunnen zijn in het Koning Boudewijnstadion. Abonnees hebben voorrang en werden door de KAA Gent Foundation gecontacteerd, niet-abonnees melden zich zo snel mogelijk.

Vooreerst: het Koning Boudewijnstadion is de Ghelamco Arena niet. We moeten het doen met de infrastructuur die er is. Er zijn in het stadion twee rolstoelvakken, ter hoogte van de eretribune T1 (RS 1, vak A en B en RS 2, vak E en F). Deze vakken beschikken telkens over 18 rolstoelplaatsen (+ 18 plaatsen voor begeleider).  We hebben dus in totaal 36 rolstoelplaatsen. In T1 (vak A en B) wordt beschrijvend commentaar (audiodescriptie) voorzien voor supporters met een visuele beperking. Daar hebben we 15 plaatsen (+ 15 begeleidersplaatsen).

De prijs voor een ticket op deze plaatsen bedraagt € 30 (inclusief 1 begeleidersplaats). Tickets voor deze plaatsen vraagt u aan door een bericht te sturen naar contact@kaagentfoundation.be met daarbij:

  • de bevestiging dat u een ticket wenst (incl. de naam van uw begeleider);
  • een telefoonnummer en het correcte adres waar uw tickets door de KBVB naartoe dienen gestuurd te worden;
  • een vermelding van de wijze waarop u de verplaatsing naar het Koning Boudewijnstadion maakt.

Indien u een abonnee bent, betaalt u zo snel als mogelijk € 30 op de het rekeningnummer IBAN BE76890234135395 van de KAA Gent Foundation. Pas na betaling kan uw ticket ook aangevraagd worden bij de KBVB.

Indien u geen abonnee bent, meldt u zich met een bewijs van invaliditeit. U dient dan even de voorrangsperiode af te wachten. Indien u de bevestiging van een vrije plaats ontvangt, schrijft u de gevraagde € 30 over naar de KAA Gent Foundation.

Met al uw vragen over de plaatsen voor rolstoelgebruikers of de plaatsen met audiodescriptie kan u terecht bij de KAA Gent Foundation op het emailadres contact@kaagentfoundation.be