Welkom Alessio Castro-Montes!

Vandaag tekende de 22-jarige Alessio Castro-Montes een overeenkomst tot 2022 bij de Buffalo's. De jonge Belg van Spaanse afkomst is een offensieve rechtervleugelverdediger en komt over van KAS Eupen. De Limburger speelde het voorbije seizoen 24 wedstrijden bij de Panda's en scoorde daarin ook twee doelpunten. Hij speelde in totaal 39 wedstrijden voor de mannen uit het Oostkanton. 

Castro-Montes genoot zijn jeugdopleiding bij Standard, Anderlecht en STVV. Bij die laatste club maakte hij op 7 mei 2016 ook zijn eersteklassedebuut. Castro-Montes is na de jonge Belgische verdediger Jan Van den Bergh de tweede transfer van KAA Gent deze zomer. 

"Groot loopvermogen, goeie techniek en goeie mentaliteit." 

Sportief manager Peter Verbeke over onze meest recente aanwinst: “Castro-Montes is een jonge Belgische speler die aanvallend werd opgeleid en pas recent de stap zette naar de rechtsachter positie. Door zijn grote loopvermogen, goede techniciteit, aanvallende impulsen en vooral zeer goede mentaliteit heeft hij alle kwaliteiten om verder progressie te maken als moderne flankverdediger.”