"Zulke helden vind je zelden"

"Zulke helden vind je zelden"

Normaal laten ze hun creativiteit enkel in stadions zien, maar in de strijd tegen deze tegenstander hebben ze hun actieterrein verlegd. Supportersgroepen Ultras Ghent '14 en Banlieue Gantoise hingen gisterenavond banners aan alle Gentse ziekenhuizen om de échte helden van deze strijd, de dokters, verplegers en verpleegsters en al het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken. 

Op elke banner is er een andere boodschap te lezen. Zo lees je aan het UZ: "Jullie goede zorgen, geven ons hoop voor morgen.". Aan het AZ Jan Palfijn staat: "Zulke helden, vind je zelden". Aan het AZ Maria Middelares prijkt: "Dankzij jullie werk blijft de mensheid sterk". Het AZ Sint-Lucas kreeg de slogan "Onze helden, onze trots"

Het spreekt vanzelf dat KAA Gent trots is op deze actie van zijn supporters en net als de hele Stad Gent en al haar inwoners volle bak achter zijn hulpverleners staat, zowel in Gent als in de rest van het land.

In de strijd tegen Corona zeggen wij Gentenaars, eens te meer: "Nie neute, nie pleuje!"

(ps. Zoals jullie kunnen zien op de foto's, werden ook bij het ophangen van de banners de richtlijnen gerespecteerd om minstens 1m afstand van elkaar te houden.)