Referee Academy KAA Gent rekruteert

Referee Academy KAA Gent rekruteert

De KAA Gent Foundation werft opnieuw jongens en meisjes voor de Referee Academy. Niet alleen jonge voetballers maar ook jonge scheidsrechters kunnen ambiëren om ooit de Champions League te halen. Wij zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde jongens en meisjes tussen 14 en 18 jaar die interesse hebben in het leiden van wedstrijden.

Schrijf je hier in voor de opleidingsdagen

De eerste doelstelling is wedstrijden leiden van onze allerjongste KAA Gent-teams (U8, U9, U10, U11 en U12) en onze Elk Talent Telt partnerclubs op zaterdag- en/of zondagvoormiddag. In een verdere fase van de opleiding zijn vriendschappelijke wedstrijden vanaf U13 tot en met U18 mogelijk. Later kan doorgestroomd worden naar de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Dit aanbod geldt ook voor alle jeugdspelers die het engagement willen opnemen binnen de eigen jeugdwerking.

Alle scheidsrechters van de Referee Academy zijn welkom op de jeugdwedstrijden van KAA Gent, maar ook op de die van de A-ploeg.

De opleiding is voorzien op 1 en 2 juli 2020 op het Buffalo Talent Center in Gent. Nadien volgt een traject van intensieve coaching tijdens de wedstrijden. Elke jongere ontvangt een gratis uitrusting.

Benieuwd of dit iets voor jou is?

Schrijf je via bovenstaande button in voor de opleidingsdagen.