Er worden minstens drie minuten bijgeteld

27-07-2023 - 21:27
87'

Torunarigha gaat naar de kant voor Kandouss

85'

Hong en Tissoudali dartelen los door de bezoekende defensie heen en wanneer Tissoudali het laatste tikje geeft tot bij Cuypers, kan die makkelijk zijn tweede van de avond binnen leggen: 5-1!!!

27-07-2023 - 21:25
79'

Kapralik kapt zich goed vrij en schiet in de korte hoek voorbij Roef: 4-1

27-07-2023 - 21:19
76'

Watanabe devieert een kopbal van dichtbij in doel: 4-0!!!

27-07-2023 - 21:16
74'

Ook Fofana mag gaan rusten, Tissoudali komt in zijn plaats

27-07-2023 - 21:14
74'

Kums wordt vervangen door Gerkens

74'

Hjulsager valt in voor Orban

73'

Javorcek gaat in de fout op Fofana en pakt zo zijn tweede gele kaart, na amper 9 minuten moet hij al terug van het veld.

27-07-2023 - 21:13
71'

Jambor wordt vervangen door Kapralik

27-07-2023 - 21:11
71'

Sauer wordt vervangen door Myslovic

71'

Fortuna neemt een hoekschop meteen op de slof, maar die poging vliegt hoog over

70'

Fofana krult een schot net onder de lat, maar Belko tikt nog over!

27-07-2023 - 21:10
68'

Geel voor Javorcek

27-07-2023 - 21:08
67'

Samoise schildert een voorzet op het hoofd van Cuypers, die hard in de korte hoek binnen kopt: 3-0!!!

27-07-2023 - 21:07
66'

Javorcek schiet over

27-07-2023 - 21:06
64'

Rusnak wordt vervangen door Javorcek

27-07-2023 - 21:04
61'

Hong kopt een voorzet net over de lat

27-07-2023 - 21:01
55'

Julien 𝗕𝗢𝗘𝗠 De Sart 🚀

#GNTZIL #UECL

27-07-2023 - 20:55
55'

De Sart knalt de vrije trap heerlijk strak in de rechterhoek, geen houden meer aan voor Belko deze keer! 2-0!!!

54'

Geel voor Gidi na een overtreding op Cuypers

27-07-2023 - 20:54
53'

Fofana kan uithalen in de zestien, maar deze keer wordt het schot afgeblokt.

27-07-2023 - 20:53
51'

Addo schiet in de draai enkele meters over, toch even dreiging van de bezoekers

27-07-2023 - 20:51
46'

Na goed stoorwerk kan Orban al meteen op doel afstormen, maar oog in oog met de doelman mikt hij rakelings naast!

27-07-2023 - 20:46
46'

Start van de tweede helft

46'

Addo begint voor de bezoekers aan de tweede helft in de plaats van Bile

45'

HT 1-0 | De eerste van Gift 👊 Tijd om de vele kansen om te zetten in doelpunten! COBW 🔵⚪ #GNTZIL #UECL

27-07-2023 - 20:45
45'

EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 1-0

36'

Een afstandsschot van De Sart belandt naast.

27-07-2023 - 20:36
33'

De Gentse aanvalsgolven blijven maar over de bezoekers heen rollen. Nu is Fofana die aflegt naar Orban, maar zijn krachtige uithaal wordt nog uit de hoek geranseld door Belko.

27-07-2023 - 20:33
32'

Uitstekende kans voor Cuypers, maar opnieuw staat Belko op de juiste plek om de bezoekers voor een grotere achterstand te behoeden.

27-07-2023 - 20:32
31'

Orban kopt een voorzet in de handen van Belko

27-07-2023 - 20:31
30'

Orban mikt een uitstekende vrije trap naar de rechterhoek, maar Belko heeft nog een knappe reflex in huis!

27-07-2023 - 20:30
27'

Orban haalt meteen uit in de draai, maar deze poging zoeft over.

27-07-2023 - 20:27
23'

Een eerste poging van Orban wordt nog door de doelman gekeerd, maar daarna maakt hij het eenvoudig af in het lege doel: 1-0!!!

27-07-2023 - 20:23
18'

Fofana krult een afstandsschot een metertje naast

27-07-2023 - 20:18
17'

Kums legt opzij naar Cuypers, maar zijn lage schot wordt afgeblokt in de zestien

27-07-2023 - 20:17
12'

Samoise zet prima voor naar Fofana, die naast besluit

27-07-2023 - 20:12
11'

Meteen al een nieuwe Gentse aanval, opgezet door Fofana, wiens voorzet door Orban in één tijd net over doel wordt geknald.

27-07-2023 - 20:11
11'

Cuypers zet Orban op weg naar doel en die haalt meteen uit, maar doelman Belko keert het schot!

8'

Een vluchtschot van Orban vliegt hoog over

27-07-2023 - 20:08
0'

Start van de wedstrijd

27-07-2023 - 20:00
0'

De wedstrijd staat onder leiding van de Kosovaar Visar Kastrati, bijgestaan door zijn landgenoten Granit Hyseni en Lumturije Muhadri. Vierde scheidsrechter is Ilir Mehmeti.

0'

De opstelling van MSK Zilina: Belko, Gidi, Bile, Stojchevski, Jambor, Bari, Mindrik, Nemcik, Duris, Sauer, Rusnak.