Speeldag 6

FT

Saturday 03-06-2023 - 20:30

KAA Gent
3
  • Hugo Cuypers 23', 43', 79'
Standard
1
  • William Balikwisha 11'
"Super wat mijn groep en de omkadering dit seizoen gerealiseerd hebben"

Hein Vanhaezebrouck

"Het was een eer om voor KAA Gent te spelen"

Vadis Odjidja

Met een knappe assist en een goeie prestatie zette ook Vadis Odjidja een punt achter het seizoen. Onze aanvoerder, einde contract, nam samen met zijn 3 kinderen  afscheid van het publiek. “Ik denk inderdaad dat het een afscheid is, daar ben ik me van bewust”, zei Vadis achteraf. 

Vadis Odjidja speelde in 5 seizoenen 204 officiële wedstrijden in blauw en wit. “Het was een droom en een eer om voor KAA Gent te spelen. Als Gentenaar uiteindelijk kapitein kunnen worden van deze club, dat is het mooiste dat er is. Ik sta niet zo graag in the picture, maar deze avond heeft me deugd gedaan. Het belangrijkste voor mij was mijn kinderen eens te kunnen meenemen op het veld. De appreciatie van de fans was heel mooi. Ze hebben me altijd gesteund, ook in moeilijkere momenten. Dat ga ik zeker onthouden.” 

“Ik ga nu even genieten van dit moment. Mijn contract bij KAA Gent is afgelopen en het belangrijkste is dat ik een ploeg vind waar ik mijn kwaliteiten optimaal kan benutten. Waar ik volgend seizoen aan de slag ben, daar heb ik nog geen idee van. Ik ga rustig mijn tijd nemen, maar ik wil zeker nog een paar jaar doorgaan als voetballer.”