EINDE VAN DE WEDSTRIJD - EINDSTAND 3-1 30-10-2018
Rosted kopt een hoekschop over 30-10-2018
89'
Butez haalt een knap schot van Koita uit de linkerhoek 30-10-2018
89'
Toch nog een Gentse eerredder wanneer Chakvetadze oog in oog met Butez de bal rustig binnen schuift: 3-1 30-10-2018
88'
Butez redt een knal van Koita, David mikt de rebound over doel 30-10-2018
85'
Pierrot treft de lat op aangeven van Benson 30-10-2018
83'
Benson mag nog eens uithalen, Kalinic gaat goed plat 30-10-2018
82'
Taiwo Awoniyi valt in voor Roman Yaremchuk 30-10-2018
78'
Meteen geel voor Olinga na gevaarlijk inkomen op Rosted 30-10-2018
77'
Selim Amallah wordt vervangen door Fabrice Olinga 30-10-2018
76'
Pierrot doet de boeken helemaal toe door een teruglegger van Benson over Kalinic te tikken: 3-0 30-10-2018
74'
Yaremchuk kopt een voorzet van Dejaegere voorlangs 30-10-2018
71'
Koita krult een vrije trap net over de linkerbovenhoek 30-10-2018
70'
Schitterende uithaal van Dejaegere naar de linkerbovenhoek, Butez redt even knap 30-10-2018
67'
Franko Andrijasevic gaat naar de kant voor Aboubakary Koita 30-10-2018
59'
Benson kapt goed naar zijn linker en haalt hard uit, Kalinic redt subliem! 30-10-2018
58'
Jonathan David valt in voor Stallone Limbombe 30-10-2018
57'
Benson schiet uit de tweede lijn over en naast 30-10-2018
56'
Een verre vrije trap van Limbombe gaat over de muur maar ook in de armen van Butez 30-10-2018
49'
Yaremchuk schiet vanop de rand van de zestien in het zijnet 30-10-2018
48'
Gevaarlijke actie van Benson in de Gentse zestien, maar hij kan niet afwerken op doel 30-10-2018
46'
Meteen een uithaal van Chakvetadze, maar recht op doelman Butez 30-10-2018
46'
Start van de tweede helft 30-10-2018
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 2-0 30-10-2018
45'
Op slag van rust is er nog een snelle tegenaanval van de thuisploeg, Kalinic redt het schot van Amallah, maar Van Durme schiet de rebound wel binnen: 2-0... 30-10-2018
45'
Dejaegere knalt een teruglegger van Limbombe hoog over 30-10-2018
41'
De geblesseerde Marko Bakic wordt vervangen door Bruno Godeau 30-10-2018
33'
Limbombe alleen op doel af en Butez haalt hem onderuit, scheidsrechter Smet fluit strafschop, maar komt op aangeven van de VAR en het bekijken van de beelden terug op zijn beslissing. Geen strafschop, zeer discutabel... 30-10-2018
28'
Bakic schiet recht in de handen van Kalinic 30-10-2018
27'
Geel voor Noë Dussenne na een stevige fout op Yaremchuk 30-10-2018
22'
Overhoeks schot van Vojvoda, maar Kalinic redt uitstekend 30-10-2018
18'
Bijna de gelijkmaker van Asare, maar uit een schuine hoek trapt hij in het zijnet 30-10-2018
16'
Een schot van Amallah wijkt af op Dejaegere en verrast zo Kalinic in de korte hoek: 1-0 30-10-2018
13'
Mohamed kopt een hoekschop ruim voorlangs 30-10-2018
10'
Yaremchuk draait goed weg in de rug van zijn verdediger en omspeelt ook doelman Butez, maar tikt de bal daarbij ook over de achterlijn 30-10-2018
3'
Een eerste schotje van Amallah hobbelt ongevaarlijk een paar meter naast het doel van Kalinic 30-10-2018
0'
Start van de wedstrijd 30-10-2018
0'
Voor het eerste fluitsignaal is er eerst een indrukwekkende minuut stilte voor Vichai Srivaddhanaprabha, de voorzitter van Leicester City en OH Leuven die omkwam in een helikoptercrash. 30-10-2018
0'
De opstelling van KAA Gent: Kalinic, Souquet, Rosted, Plastun, Asare, Esiti, Andrijasevic, Dejaegere, Chakvetadze, Limbombe, Yaremchuk 30-10-2018
0'
De opstelling van R Excel Mouscron: Butez, Dussenne, Amallah, Mohamed, Boya, Benson, Bakic, Pierrot, Gulan, Vojvoda, Van Durmen 30-10-2018
0'
De wedstrijd staat onder leiding van Wim Smet en zijn assistenten Dirk Gilon en Jeroen Walschap. Vierde scheidsrechter is Jan Boterberg. 30-10-2018