• Timothy Derijck 66'
95'
EINDE VAN DE WEDSTRIJD - EINDSTAND 1-1 04-08-2018
95'
Jawel! In de allerlaatste minuut zorgt debutant David alsnog voor de verdiende gelijkmaker, hij schuift de bal mooi in de linkerhoek binnen: 1-1 !!! 04-08-2018
94'
Plastun duikt gevaarlijk op in de zestien, maar kan net niet afdrukken 04-08-2018
90'
Er worden vijf minuten bijgeteld 04-08-2018
89'
Geel voor Sigurd Rosted 04-08-2018
88'
Erdin Demir wordt vervangen door Marco Bürki 04-08-2018
86'
Dompé krult een vrije trap net over de lat 04-08-2018
81'
Geel voor Hamdi Harbaoui 04-08-2018
79'
Geel voor Stallone Limbome wanneer hij te gretig neergaat in de zestien 04-08-2018
77'
Ook Roman Yaremchuk gaat naar de kant, Jonathan David maakt zijn competitiedebuut voor de Buffalo's 04-08-2018
77'
Stallone Limbombe komt in de plaats van Thomas Foket 04-08-2018
71'
Geel voor Theo Bongonda voor tijd rekken 04-08-2018
68'
Bijna de snelle gelijkmaker, maar Asare mikt de bal net naast 04-08-2018
66'
Derijck kopt de bezoekers zowaar op voorsprong bij een hoekschop: 0-1 04-08-2018
63'
Yuya Kubo gaat eruit voor Brecht Dejaegere 04-08-2018
56'
Opnieuw Gentse dreiging wanneer Rosted een hoekschop doorkopt naar Plastun, maar die kopt naast 04-08-2018
54'
Bossut kiest de juiste hoek en ranselt de elfmeter van Kubo nog uit de rechterhoek 04-08-2018
53'
Awoniyi wordt neergelegd in de zestien, de bal gaat op de stip! 04-08-2018
46'
Start van de tweede helft 04-08-2018
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 0-0 04-08-2018
43'
Geel voor Birger Verstraete na een trekfout op Bongonda 04-08-2018
36'
Coosemans is bij de pinken om een schot van Faik af te weren 04-08-2018
32'
Dompé krult een vrije trap net naast 04-08-2018
30'
Geel voor Marvin Baudry wanneer hij de doorbrekende Awoniyi 04-08-2018
25'
Dierick legt het spel even stil voor een drankpauze 04-08-2018
15'
Plastun redt de meubelen door een gevaarlijke voorzet nog weg te halen 04-08-2018
12'
Harbaoui kopt een voorzet binnen, de bezoekers juichen, maar op aangeven van de VAR wordt het doelpunt afgekeurd voor buitenspel 04-08-2018
10'
Awoniyi probeert het met een knappe volley, Bossut pakt 04-08-2018
9'
Kubo kopt een scherpe voorzet van Dompé voorlangs 04-08-2018
0'
We zijn eraan begonnen, de eerste thuismatch is afgetrapt! 04-08-2018
0'
De opstelling van SV Zulte Waregem: Bossut, de Fauw, Baudry, Derijck, Demir, Marcq, De Pauw, Faik, Bongonda, Buffel, Harbaoui 04-08-2018
0'
De opstelling van KAA Gent: Foket, Rosted, Plastun, Asare, Verstraete, Chakvetadze, Kubo, Dompé, Yaremchuk, Awoniyi 04-08-2018
0'
De wedstrijd staat onder leiding van Christof Dierick en zijn assistenten Kevin Monteny en Tom Dens. Vierde scheidsrechter is Bram Van Driessche. 04-08-2018