Jupiler Pro League - Speeldag 27

Vrijdag 22-02-2019 - 20:30

KAA Gent KAA Gent 2 - 1 R Standard de Liège R Standard de Liège

Michel Preud'homme / Jess Thorup

"Onze opdracht is duidelijk: nog drie matchen winnen"

Alexander Sorloth

De bevrijding, daar zorgde Alexander Sørloth met één strak schot voor. De Buffalo’s stonden recht - het mes op de keel én tussen de tanden. “Na twee slechte matchen waren we onszelf een sterke reactie verschuldigd. Iedereen was gemotiveerd en ‘on fire’ om een goede prestatie op de mat te leggen. Dat vuur is er zeker als een ploeg als Standard op bezoek komt, maar zou er eigenlijk altijd moeten zijn.”

Stap 1 van Operatie Play-Off 1 is gezet. “Er waren twee doelen toen ik hier tekende: de beker en Play-Off 1. Die wil ik absoluut halen. Na twee sterke matchen tegen Brugge en Standard kan ik me Gent niet buiten Play-Off 1 voorstellen. Onze opdracht is duidelijk: nog drie matchen winnen.” (RG)

"Als de focus goed zit, zijn we tot veel in staat"

Thomas Kaminski

“Ik had een goed gevoel voor de wedstrijd, de focus was er en dat zag je ook terug in ons spel. We hadden het er deze week over dat we ons eigen spel moesten spelen zonder onnodige risico’s te nemen. Als we 100% zijn, dan horen we er absoluut bij. Ik had de voorbije week al een goed gevoel op training en dat zou elke week zo moeten zijn. Als dat het geval is, wil dat zeggen dat de focus goed zit en dan zijn we tot veel in staat.” (MDM)