60'

EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 4-1

19-07-2023 - 20:00
59'

Na het doelpunt in de openingsminuut kunnen de bezoekers nog eens dreigen, maar Nardi redt het schot makkelijk

19-07-2023 - 19:59
59'

Daar is Fofana opnieuw, deze keer zwiept zijn schot vanop links net naast de rechterpaal

52'

Cuypers zet voor vanop rechts tot bij Hjulsager, die net over besluit

19-07-2023 - 19:52
45'

Cuypers met een volley op een voorzet van Fofana, maar die poging vliegt over

19-07-2023 - 19:45
40'

Een voorzet van Fofana belandt bij Hjulsager en hij bedient Cuypers, die ineens op doel besluit, maar van der Gouw brengt nog redding

19-07-2023 - 19:40
32'

Cuypers speelt Samoise vrij voor doel en die scoort zijn tweede doelpunt van de avond: 4-1

19-07-2023 - 19:32
23'

Cuypers zet de strafschop om, de doelman zat er dicht bij, maar kon het doelpunt niet voorkomen: 3-1

19-07-2023 - 19:23
23' P

Na een fout op Fofana gaat de bal op de stip

19'

Watanabe kopt de hoekschop een metertje over

19-07-2023 - 19:19
19'

Na een mooie actie kan Cuypers net niet besluiten, het daaropvolgende schot van De Sart wordt in hoekschop geduwd door de doelman.

13'

Fofana profiteert van een fout in de verdediging en zorgt voor de Gentse voorsprong: 2-1

19-07-2023 - 19:13
10'

Fofana bedient Cuypers, die net over de lat kopt

19-07-2023 - 19:10
2'

Na mooi voorbereidend werk van Fofana brengt Samoise de stand meteen terug in evenwicht: 1-1

19-07-2023 - 19:02