Geel voor Fortuna 03-12-2020
85'
Geel voor Matousek 03-12-2020
80'
Yusuf Helal komt oog in oog met Bolat, maar die houdt hem van een extra doelpunt 03-12-2020
79'
Geel voor Mara 03-12-2020
76'
Odjidja valt in voor Kums, maar wordt prompt teruggestuurd door de ref, omdat hij in de basis aangekondigd werd, mag hij niet meer invallen. Kums komt dus terug van de bank en neemt zijn plaats tussen de lijnen weer in 03-12-2020
76'
Kums naar de kant voor Odjidja 03-12-2020
75'
Geel voor Kums 03-12-2020
75'
Matousek valt in voor Pesek 03-12-2020
68'
Beran wordt vervangen door Hromada 03-12-2020
64'
Nguyen pakt een afstandsschot van Bukari klemvast 03-12-2020
62'
Owusu gaat naar de kant voor Bezus 03-12-2020
60'
Een gekruist schot van Yusuf Helal gaat via de paal naast 03-12-2020
59'
Yaremchuk verschalkt Nguyen vanop ruim 20 meter met een perfecte plaatsbal in de linkerhoek: 1-2! 03-12-2020
57'
Kleindienst valt in voor Castro-Montes 03-12-2020
55'
Een gevaarlijke vrije trap wordt ingekopt, Bolat kan nog redden, maar tegen de rebound van Yusuf Helal heeft hij geen verhaal meer: 0-2... 03-12-2020
53'
Yusuf Helal knalt de vrije trap door de muur, maar Bolat keert 03-12-2020
52'
Geel voor Mohammadi na een overtreding net buiten de zestien 03-12-2020
48'
Een lage schuiver van Yaremchuk zoeft maar net naast de paal 03-12-2020
46'
Start van de tweede helft 03-12-2020
45'
EINDE VAN DE EERSTE HELFT - RUSTSTAND 0-1 03-12-2020
32'
Op een zeldzame tegenaanval schiet Mara, via Mohammadi, de bezoekers op voorsprong: 0-1 03-12-2020
23'
Arslanagic devieert een lage voorzet van Kums voorlangs 03-12-2020
21'
Bukari met de versnelling in de zestien, maar Nguyen kan nog ontzetten met een beenveeg 03-12-2020
16'
Yusuf Helal met het eerste bezoekende doelgevaar, maar hij kopt een hoekschop naast 03-12-2020
8'
Na een knappe passeerbeweging van Mohammadi wil Castro-Montes zijn voorzet afwerken, maar hij wordt tegen de grond gewerkt. Scheidsrechter Monzul ziet er echter geen strafschop in. 03-12-2020
6'
Yaremchuk zet Bukari voor doel, maar Nguyen pareert het schot nog 03-12-2020
0'
Start van de wedstrijd 03-12-2020
0'
De opstelling van FC Slovan Liberec: Nguyen, Koscelnik, Jugas, Kacharaba, Mikula, Pesek, Sadilek, Mara, Beran, Mosquera, Yusuf Helal 03-12-2020
0'
De opstelling van KAA Gent, u aangeboden door Canon: Bolat, Hanche-Olsen, Arslanagic, Fortuna, Castro-Montes, Mohammadi, Owusu, Kums, Odjidja, Bukari, Yaremchuk 03-12-2020
0'
De wedstrijd staat onder leiding van Kateryna Monzul, bijgestaan door haar assistenten Oleksandra Ardasheva en Maryna Striletska. Vierde scheidsrechter is Denys Shurman. 03-12-2020