• Stefan Nutz 76'
  • Kristijan Dobras 88'
1
  • Danijel Milicevic 44'

Met de 1-1 uit de heenwedstrijd moesten de Buffalo's nog vol aan de bak in het Oostenrijkse Innsbruck, waar SCR Altach voor de gelegenheid zijn Europese wedstrijd afwerkte. Kalinic was nog niet hersteld van zijn teenblessure, waardoor Rinne opnieuw in doel startte. Op het middenveld moesten Marcq en Esiti voor voldoende balrecuperatie zorgen en voorin kreeg Coulibaly de voorkeur.

Net als in de heenwedstrijd nam Altach opnieuw een vliegende start. De aalvlugge Ngamale was Asare te snel af en liftte de bal over de uitgekomen Rinne in doel (1-0). Nauwelijks drie minuten later stonden de bordjes bijna terug in evenwicht. Doelman Kobras kreeg een vrije trap van Milicevic niet onder controle, Coulibaly stond goed voor de rebound, maar plaatste de bal nog naast. De Buffalo's kregen moeilijk vat op de energieke thuisploeg, die vleugels kregen door de vroege voorsprong.

Tot een overvloed aan kansen leidde dat weliswaar niet, maar Rinne moest toch alert reageren om een schot van Gebauer en een verre vrije trap van Galvao uit zijn doel te houden. In het derde kwartier schotelde Coulibaly een schietkans voor aan Dejaegere, maar zijn poging vloog over. Vlak voor rust werd Coulibaly onderuit getrapt in de zestien en de bal ging op de stip. Een gouden kans, die Milicevic niet liet liggen. Met een droge plaatsbal in de linkerhoek bracht hij Gent terug langszij (1-1).

Met het belangrijke uitdoelpunt op zak kon Gent vol goede moed aan de tweede helft beginnen, maar het kreeg al snel een opdoffer te verwerken. Mitrovic stopte de snelle Ngamaleu foutief af en kreeg er zijn tweede gele kaart voor. Een hard verdict, waardoor de Buffalo's met tien kwamen te staan. Gent raakte daardoor nog nauwelijks aan kansen, maar ook de thuisploeg kon Rinne lange tijd niet meer bedreigen.

Gent kende opnieuw tegenslag toen Andrijasevic na een arm in het gezicht moest afgevoerd worden met een nekbrace. Daarna kwam Altach meer opzetten en nadat Aigner aanvankelijk nog een kans onbenut liet, was het een kwartier voor tijd toch prijs. Nutz haalde uit met een prachtig afstandsschot in de rechterbovenhoek, waar Rinne geen verhaal tegen had (2-1).

Toch had Gent nog genoeg aan een tweede treffer om door te gaan naar de volgende ronde, maar Simon mikte een teruglegger van Coulibaly net naast. Het pijnlijke verdict viel in de 88ste minuut, toen Dobras zich knap vrij draaide en oog in oog met Rinne het Gentse lot bezegelde (3-1). Na twee geweldige Europese campagnes werd het deze keer dus een abrupt en vroeg einde van het Europese avontuur.