Mijn Buffalo Account

Wadesda?

Via deze account worden alle KAA Gent platformen zoals online ticketing, de nieuwe webshop en de membership omgeving gebundeld via één login. Lekker Simpel.

Deze account zal je nodig hebben om, vanaf mogelijk, je abonnement digitaal te verlengen, losse tickets te bestellen, Streamic te bekijken of een aankoop te doen in de nieuwe webshop. 

Zo maak je een Buffalo account

Stap 1

A: Kies ervoor om je te registreren met je Facebook-, LinkedIn- of Gmail account voor een snelle koppeling.

B: Liever jouw eigen e-mail en wachtwoord invoeren? Klik dan op ‘Registreren’ en voer je gegevens in.

Stap 2

Hierna ontvang je een bevestigingsmail waarmee je je account kan activeren. Deze mail wordt maximaal één uur na je registratie verstuurd. Kijk je SPAM na als je de mail niet meteen terugvindt. Geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via tickets@kaagent.be

Stap 3

Vul ten slotte de ontbrekende gegevens aan en bepaal welke KAA Gent-info je wil ontvangen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de recentste ontwikkelingen.

Je account is nu aangemaakt! 

Om te kunnen inloggen op de ticketpagina of om vrienden en familie te kunnen koppelen moet iedereen geregistreerd te zijn op ticketpagina.  Lees hier hoe je accounts aan elkaar kan koppelen

Een Buffalo-account aanmaken is de beste optie wanneer je een abonnement aankoopt en tevens gebruik wil maken van de app. Op die manier kunnen wij jou ook steeds contacteren bij acties, promoties en dergelijke.  

 

Hoe je dat doet, lees je hier.

Stap 1

Surf naar de KAA Gent Ticketpagina.  en klik rechtsboven op login.

sso_aanmaken_help_center.png

 

Stap 2

Klik op registreer en maak een nieuwe account aan.

registreren_help_center.png

Stap 3

Vul alle gegevens in en klik onderaan op registeren. 

Stap 4

Hierna ontvang je een bevestigingsmail waarmee je je account kan activeren. Deze mail wordt maximaal één uur na je registratie verstuurd.

Stap 5

Ga nu terug naar de KAA Gent Ticketpagina en klik opnieuw op Login.

Nu zal je mailadres bovendien ook zichtbaar zijn voor je vrienden om toe te voegen aan zijn/haar lijst van Vrienden en Familie.

Zie: Hoe koop ik tickets voor vrienden en familie