Beloften naar volgende bekerronde na gelijkspel tegen Lokeren

Gisterenavond speelden onze beloften voor de Beker U21 2-2 gelijk tegen hun leeftijdsgenoten van Lokeren. Na de 0-1 voorsprong via kapitein Andreas Burssens, gaven de jonge Buffalo's tot twee maal toe een doelpunt in cadeauverpakking weg. Lokeren stelde - mede door te mak verdedigen en een penaltyfout - binnen de 20 minuten orde op zaken en plaatste de Buffalo's op een 1-2 achterstand. In de tweede helft kregen ook de Gentse jonkies een penalty na handspel in de Lokerse zestien. Dante Walen zette de penalty om in twee tijden: 2-2, meteen ook de eindstand.

Na het gelijkspel tegen Lokeren, winst tegen Dender (4-3) en winst tegen Tubize (1-3), gaan de jonge Buffalo's, samen met onze Oost-Vlaamse buren, als eerste en tweede uit de poule door naar de volgende bekerronde.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen de U21 van Royal Antwerp FC op maandag 16 oktober om 19u30.