💬 Reacties na STVV - KAA Gent

💬 Reacties na STVV - KAA Gent

Speeldag 23 - Jupiler Pro League - 01-02-2024 om 20:30 u

Zware dobber op Stayen. Na het 4-1 verlies in Sint-Truiden blikken we op de match terug met een analyse van onze coach, Hein Vanhaezebrouck.

Hein Vanhaezebrouck: "Volledig verdiende overwinning voor STVV"

Matisse Samoise: "Pagina omdraaien en er vol voor gaan"

Het buikgevoel van Matisse Samoise – dat moeten de Buffalo’s de komende weken au sérieux nemen. “Ondanks de voorsprong had ik aan de rust het gevoel dat we het niet gemakkelijk zouden hebben. Waarom? Omdat STVV simpelweg een kwalitatieve ploeg is. Met ook nog een man minder weet je dat het in de tweede helft knokken geblazen wordt”, was de jonge Gentenaar mentaal alleszins voorbereid.

Een vuist konden de mannen van Hein echter niet maken en 4 keer kregen de Kanaries de Buffalo’s op de grond – game over. “Nochtans creëerden we een grote kans om nog op voorsprong te komen. Was die bal tegen de netten gegaan, schreven we hier misschien een ander verhaal… Na de 2-1 kan je het ons niet echt kwalijk nemen dat we het moeilijk hadden om nog kansen bijeen te voetballen.”

De oogst is mager, om het dezer dagen in boerentermen te zeggen. Amper één puntje uit drie matchen sprokkelden de blauwwitten. “Die pagina moeten we zo snel mogelijk omdraaien”, toonde de omkomende back zich strijdvaardig. Binnen drie dagen al gaan we op bezoek bij Anderlecht en daar hebben we niets te verliezen. We moeten er vol voor gaan”, was hij duidelijk. Allemaal samen, allez AG. (RG)


#COBW #STVVGNT #JPL