Niemand gaat verloren. Samen met Dela.

Niemand gaat verloren. Samen met Dela.

 

Tijdens de 52ste minuut van elke wedstrijd en op de herdenkingsmuur in de Ghelamco Arena herdenken we de overleden KAA Gentsupporters.

Niet enkel de band tussen KAA Gent en haar supporters is belangrijk, ook de band tussen de supporters onderling. Wanneer iemand van ons overlijdt, raakt dat onze hele familie. Daarom maken we het sinds 2016 mogelijk overleden KAA Gentsupporters te herinneren op onze herdenkingsmuur. Tijdens de 52se minuut van alle thuiswedstrijden van de Jupiler Pro League herdenken we de recent overleden supporters. Onder begeleiding van fonkelende gsm-lichtjes zingt het stadion Mia.

Klik hier voor info over de mogelijkheden overleden KAA Gentsupporters te herdenken

Deze unieke initiatieven worden kostenloos aan de supporters aangeboden door KAA Gent en de KAA Gent Foundation, in samenwerking met Printville en uitvaartspecialist Dela, want niemand gaat verloren.

DELA, VOOR ELKAAR

Als dé uitvaartspecialist ontzorgt DELA mensen op alle vlakken op één van de moeilijkste momenten van hun leven: het afscheid van een dierbare.  DELA staat voor “Draagt Elkanders Lasten” en is gespecialiseerd in alles wat van ver of dichtbij te maken heeft met afscheid. DELA bestaat reeds meer dan 80 jaar en is sinds 1989 aanwezig in België, waar ze bijna 800 medewerkers telt die helpen vóór, tijdens en na een uitvaart.

DELA is vooral gekend als uitvaartverzekeraar, maar heeft ook een 60-tal hooggekwalificeerde uitvaartcentra op meer dan 110 locaties in België, 4 crematoria en een repatriëringscentrum op de luchthaven van Zaventem. Bovendien staan 25 consulenten nabestaandenzorg dagelijks klaar om de nabestaanden na de uitvaart te helpen met praktische en administratieve beslommeringen. DELA doet ongeveer 80% van de repatriëringen en begraaft 1 op de 10 Belgen. Vanuit haar sociale betrokkenheid richtte DELA het DELAfonds op, dat initiatieven steunt die het moeilijke moment rondom het afscheid draaglijker willen maken.