Next match: KAA Gent - Djurgårdens (MD3 UECL)

Next match: KAA Gent - Djurgårdens (MD3 UECL)

Speeldag 3 - UEFA Conference League groep F - 06-10-2022 om 21:00 u

De maand oktober is van start gegaan. Na het zure verlies tegen Cercle Brugge laden we ons terug op voor de thuiswedstrijd tegen het Zweedse Djurgårdens IF in de UEFA Conference League.

Speeldag 3 en 4 van deze groepsfase staan in teken van de eerste plaats in groep F. Steun onze ploeg en schreeuw ons naar de overwinning!

KOOP TICKETS

Heb je een UECL-abo? Dan krijg je voor deze match er een gratis ticket bovenop. Lees hier hoe je jouw ticket kan verzilveren.

Belangrijk! Je ticket voor de match staat niet op jouw abonnement. Neem dus zeker je e-ticket mee voor de juiste wedstrijd. Om problemen te vermijden met het scannen, print je dit ook best af of maak je gebruik van je ticket in de KAA Gent-app. Een screenshot van het ticket werkt vaak minder goed. 

PERSCONFERENTIE MET HEIN VANHAEZEBROUCK

SELECTIE

23 Buffalo's maken deel uit van de selectie. Torunarigha en Nurio zijn terug van de partij na hun korte afwezigheid. Tissoudali en Lemajic haken geblesserd af. Nieuw op het lijstje: Julien De Sart. Hij maakt voor het eerst dit seizoen terug deel uit van onze kern na een vervelende blessure aan de adductoren. Welkom terug Julien!

VAKKEN  325, 326, 327 EN 423

De vakken rond het uitvak (325-327 en 423) zijn niet toegankelijk voor Gent-supporters om veiligheidsredenen. Deze supporters zijn gecontacteerd en krijgen een andere (en betere) plaats. Vakken 326 en 327 zullen worden gebruikt om eventuele Zweedse fans in onder te brengen die zich op wedstrijddag alsnog zouden aandienen.

MEER UITLEG

NIEUWE ROOKZONE

Vorige thuismatch introduceerden we de nieuwe rookzone van totem D tot totem E. Na een eerste evaluatie zal de totale oppervlakte uitgebreid worden met 120 vierkante meter. Voorts roepen we de supporters op om zowel via totem D als totem E naar de rookzone te gaan. Vorig weekend maakten heel veel mensen gebruik van totem D, terwijl totem E zo goed als leeg bleef. Dit leidde tot een te grote drukte in totem D. 

Eens je buiten bent, vragen we ook om voldoende door te schuiven om filevorming in de totems te vermijden. Onze stewards zullen dit aanmoedigen. Alvast bedankt om hier gevolg aan te geven, het zal de doorstroming naar de vergrootte rookzone er alleen maar op verbeteren. 

Lees hier de eerdere communicatie rond de rookzone.