Ticketinfo ASV Geel - KAA Gent (Croky Cup)

Ticketinfo ASV Geel - KAA Gent (Croky Cup)

Speeldag 1 - Croky Cup - 20-09-2017 om 20:30 u

Op woensdag 20 september om 20u30 neemt KAA Gent het in de 1/16de finales van de Croky Cup op tegen ASV Geel. De wedstrijd wordt in het stadion van Geel afgewerkt en er geldt geen combiregeling. De ticketverkoop voor deze wedstrijd start op donderdag 14 september (tot dan hebben de federatie en supportersclubs voorrang).

De ticketverkoop bij de KAA Gent Ticketing loopt tot dinsdag 19 september. Op wedstrijddag (woensdag 20/9) is er nog ticketverkoop ter plaatse in Geel vanaf 1,5u voor de aftrap. 

  • Een zitplaats kost € 20 voor volwassenen en € 10 voor -18 jarigen.
  • Personen met een handicap én hun begeleider mogen gratis binnen.
  • Er zijn 804 tickets voorzien in vakken S en T (Tribune West 1 - zie plan).

Gezien een recente verbouwing heeft Geel op dit moment echter geen speciaal aangepaste accomodatie voor rolstoelgebruikers. Wie als rolstoelgebruiker wil aanwezig zijn, wordt gevraagd ons op voorhand een seintje te geven, zodat ASV Geel onze rollers in de best mogelijke omstandigheden kan ontvangen. 

Voorrangsperiode Federatie en supportersclubs

Zoals steeds krijgen de Supportersfederatie en de aangesloten supportersclubs voorrang bij de verkoop. De verkoop voor clubs en federatie start vandaag (woensdag 06/09) en loopt tot en met woensdag 13/09. Op donderdag 14/09 start de gewone verkoop.

Geen combi - wel reisadvies:

Geen combiregeling wel volgende tip van ASV Geel om files te vermijden: 

"Er wordt GEEN verplichte busroute opgelegd: nochtans is het verstandig (advies van de politie) om de bussen langs de E34 via Turnhout, afrit Turnhout centrum richting Geel te laten rijden. (zo vermijd je fileproblemen aan de werken in Herentals). Vanuit Turnhout is het steeds rechtdoor tot in Geel met een afslag op de Westelijke Ring recht naar ons stadion. De E313 is natuurlijk ook mogelijk maar in Herentals riskeer je dan file. Indien toch E313: afrit Geel West, over de Fly Over richting Geel tot aan de Ring (rotonde met verkeerslichten, kan alleen in Geel …), richting Turnhout: afslag rechtsreeks naar het stadion.