Gent stoot door naar Play-Off ronde van de Conference League

Speeldag 2 - UEFA Conference League voorrondes - 12-08-2021 om 19:00 u

In de derde voorronde van de UEFA Conference League heeft KAA Gent zich geplaatst voor de Play-Off ronde. Na de 2-2 uit de heenwedstrijd was het in en tegen het Letse RFS continu eenrichtingsverkeer, maar voor rust wilde het doelpunt niet vallen. De Sart was er wel dicht bij met een bal op de lat. Ook in de tweede helft boksten de Buffalo's op tegen een dubbele muur, maar Cerniauskas hield de thuisploeg in de wedstrijd. Twintig minuten voor tijd zorgde Okumu met een staalharde kopbal alsnog voor de meer dan verdiende voorsprong. De Buffalo's gaven de 0-1 voorsprong niet meer uit handen en plaatsen zich zo voor de Play-Off ronde, waarin het Poolse Rakow Czestochowa wacht, dat het Russische Rubin Kazan uitschakelde.