Reisformulier AS Saint-Étienne

Reisformulier AS Saint-Étienne

Speeldag 5 - UEFA Europa League groep I - 28-11-2019 om 18:55 u

Op 28 november spelen onze Buffalo's hun vijfde wedstrijd van de groepsfase van de UEFA Europa League in en tegen AS Saint-Étienne. De tickets worden opnieuw verdeeld onder de Supportersfederatie (via de supportersclubs) en KAA Gent (via losse verkoop). Wie meegaat, dient hoe dan ook een reisformulier in te vullen. Op 21 november sluiten zowel wij als de supportersclubs hun reisformulieren af. Wie meereist met een supportersclub, vult hun reisformulier in. Wie een ticket koopt via de club, vult ons reisformulier in (zie groene knop onderaan). 

 

Vul het juiste reisformulier in!

 1. Supporters die aangesloten zijn bij een officiële supportersclub kunnen via hun club tickets aanvragen en dienen het reisformulier van de club in kwestie in te vullen. 
   
 2. Supporters die NIET aangesloten zijn bij een officiële supportersclub kunnen zich via ons reisformulier registreren en zo tickets aanvragen. Iedere persoon die meegaat dient het reisformulier in te vullen (zie onder). Het formulier kan ingevuld worden tot en met 21/11. We vragen enkele gegevens (naam, gsm-nummer, vertrekdatum,...) zodat we een goed zicht hebben op wie allemaal meegaat naar Frankrijk.

  Reisformulier ingevuld = 1 ticket in reservatie op jouw naam. Tickets worden verdeeld zolang de voorraad strekt. Dat betekent dat we onmiddelijk zullen communiceren wanneer de vraag naar tickets het beschikbare aanbod zou overtreffen.
   
 3. Meereizen met de bus van Keolis? Inschrijven kan via deze link. Supporters die met hen meereizen hoeven ons reisformulier niet in te vullen. Wij ontvangen via hen de nodige info over de meereizende supporters. Zij regelen ook de ticketverdeling. Supporters die dus met Keolis reizen hoeven hun tickets dus niet te komen ophalen in de Ghelamco Arena. 

Als u dus niet aangesloten bent bij een supportersclub en het reisformulier invult, vragen we ook een groepsnaam en een contactpersoon per reisgezelschap af te spreken. Hij/zij wordt dan ons aanspreekpunt voor communicatie in Saint-Étienne. Kies dus aub eerst met uw reisgezelschap een groepsnaam en een contactpersoon en vul pas daarna het reisformulier in. Uiteraard vult ieder lid van het gezelschap dan dezelfde groepsnaam in. Personen die alleen reizen vullen hun eigen naam in bij "Naam Reisgezelschap". Zo kunnen we voor de hele aanwezige Buffalofamilie zowel een veilige trip als een vlotte communicatie ter plaatse mogelijk maken.

Voorzichtig in het stadscentrum

Saint-Etienne heeft een grote groep ultras (verdeeld in twee rivaliserende groepen) die soms onverwacht uit de hoek kunnen komen. Zij ontvingen in het verleden grote boetes van UEFA voor supportersgedrag en hebben daardoor (ook bij UEFA) niet altijd te beste reputatie. Terecht of onterecht, dat laten we in het midden. 

Maar iedereen houdt er best wel rekening mee dat waar wij de gewoonte hebben om met onze kleuren onbekommerd en onbelemmerd de stad in te trekken, dat in Saint-Étienne gevoeliger ligt en we dus best wat voorzichtig zijn. Ze hebben een verschillende supporterscultuur dan de onze. Daarom vragen we om voorzichtig te zijn met het tonen van onze clubkleuren in het stadcentrum. Voorkomen is immers beter dan genezen. In het verleden maakten we in Sofia, Lviv en Bialystok (Jagiellonia) al gelijkaardige toestanden mee en dat willen we liever vermijden. 

Afhaling tickets op 22, 25 en 26 november in de Ghelamco Arena

Tickets kosten €20 en kunnen op vrijdag 22, zaterdag 23, maandag 25 en dinsdag 26 november worden afgehaald en betaald aan de ticketing in de Ghelamco Arena.

 • Invullen reisformulier kan tot en met 21/11
 • Afhalen tickets reisformulier: 22/11, 23/11, 25/11 & 26/11 (loketten Ghelamco Arena) telkens van 12u tot 18u, behalve op zaterdag van 10u tot 13u.

Vul hier het KAA Gent reisformulier in