💬 "Het Gentse publiek laat zich altijd horen. Ik kijk al uit naar morgen."

💬 "Het Gentse publiek laat zich altijd horen. Ik kijk al uit naar morgen."

Speeldag 2 - UECL QUARTER FINAL - 20-04-2023 om 21:00 u

Buffalo's, London is calling! Daags voor de terugwedstrijd in de kwartfinale van de UEFA Conference League sprak vicekapitein Sven Kums de aanwezig pers toe. En voor de training hadden we nog even een korte babbel met coach Hein Vanhaezebrouck.

"We gaan de 3000 Gentenaars zeker horen." - Hein Vanhaezebrouck

Sven Kums was er niet bij toen we het in Wembley opnamen tegen Tottenham. Op de vraag of hij leuke herinneringen had aan London antwoordde hij gezwind: "Ik heb goede herinneringen aan enkele citytrips hier. Laat er ons nu een mooie voetbalherinnering van maken. " Een halve finale zou veel betekenen voor ons, de club en de fans. Vanaf het begin van de competitie wouden we zover mogelijk geraken. Nu zitten we in de kwartfinale, maar we willen meer.”

"Als we allemaal ons beste niveau halen, is er veel mogelijk." - Sven Kums

De setting oogt alvast mooi: London Stadium. De thuisbasis van West Ham United met maar liefst 60.000 zitjes die op donderdagavond allemaal gevuld zullen zijn. Vicekapitein Kums reageerde enthousiast: "Fantastisch dat we voor een uitverkocht stadion mogen spelen. Het komt niet vaak voor dat je voor zo'n publiek mag spelen. Het wordt bijzonder."


#COBW UECL #WHUGNT