Ticketverkoop Beerschot-Wilrijk (Croky Cup)

Ticketverkoop Beerschot-Wilrijk (Croky Cup)

Speeldag 2 - Croky Cup - 04-12-2018 om 20:45 u

De voorverkoop voor de 1/8ste finales van de Croky Cup tegen KFCO Beerschot-Wilrijk start op woensdag 24 oktober om 12u. Abonnees krijgen voorrang tot en met dinsdag 20 november en kunnen hun ticket gewoon opladen op hun abonnement. De vrije verkoop begint op woensdag 21 november maar niet-abonnees kunnen uiteraard wel al tickets kopen op niet-abonneeplaatsen. Tegen Beerschot doen we ook een test waarbij vak 225 een sfeervak zal zijn. 

Meer over het sfeervak

De ticketprijzen zijn erg democratisch en gelijk in alle tribunes: 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor -16-jarigen.  

Gezien de combiregeling geldt voor de supporters van Beerschot, dienen wij ook online wat strenger te zijn. Dat wil zeggen dat enkel supporters die reeds voor 01/04/2018 geregistreerd waren, online kunnen aankopen. Je kan ook maximum 4 tickets online kopen. Op matchdag blijven de loketten gesloten.

StudentenACTIE: € 5

Wie nog studeert, geniet van een voordeeltarief (studententarief op vertoon van een geldige studentenkaart) van 5 euro in Tribune 4. Gedurende de voorrangsperiode voor abonnees kunnen we wel slechts 16O plaatsen aan studententarief aanbieden in Tribune 4. Vanaf woensdag 21 november (start vrije verkoop), komen normaal een heel pak plaatsen van abonnees terug vrij zodat er meer plaatsen aan studententarief zullen zijn.

Tijdens deze voorrangsperiode willen we ook studentenverenigingen de kans bieden om deze wedstrijd als studentenactiviteit aan hun leden aan te bieden. Geïnteresseerde studentenverenigingen kunnen hiervoor reeds contact opnemen met de KAA Gent Foundation via nicolas.dingens@kaagentfoundation.be