In Memoriam: Günter Steller

In Memoriam: Günter Steller

Speeldag 7 - Jupiler Pro League - 26-09-2020 om 20:45 u

Dit weekend bereikte ons het droevige nieuws dat Günter Steller, één van de allerbekendste gezichten van onze blauw-witte familie, is overleden. Met zijn vaandel en kepie stond Günter 50 jaar lang op het veld van het Ottenstadion voor supportersclub Arsenaal. Zaterdag, tijdens de thuiswedstrijd tegen OH Leuven, zullen we hem eren in de Ghelamco Arena.

Ook Patrick Lips, directeur communicatie van KAA Gent, kende Steller als een enorme fanatieke supporter. “Maar hij was ook zeer minzaam en stond positief in het leven. Een man van weinig woorden. Dat beeld van hoe Günter in het Ottenstadion stond met zijn vlag, kan ik probleemloos oproepen. Vanuit de club betreuren we dit overlijden ten zeerste. Zaterdag gaan we hem herdenken en we bekijken of we ook op een andere manier de herinnering aan een van onze bekendste Buffalo’s levendig kunnen houden.”

Ondertussen kunnen we meedelen dat dankzij KAA Gent-steward en goede vriendin Mercedes De Vilder, er ook een mooie foto van Günter ook op onze herdenkingsmuur op de promenade zal komen. 

Vandaag werd in beperkte kring afscheid genomen van Günter Steller.

Rust in vrede Günter.