Buffalo Village en Mobiliteit op 1 mei

Buffalo Village en Mobiliteit op 1 mei

Speeldag 5 - Croky Cup - 01-05-2019 om 14:30 u

Net zoals in 2008 en 2010 is er terug een Buffalo Village waar naar aloude Gentse traditie op voorhand al een stevig feestje zal gebouwd worden. 

Buffalo Village

De DJ's van dienst zijn niet van de minste: DJ Thang (Kompass Club), DJ Neon (Tomorrowland) en DJ Tim (Turbo Gantoise). De deuren openen om 10u. Er zijn drank- en eetstandjes, er is een mobiele fanshop en er zijn vooral veel gelijkgezinde Buffalo's met veel zin in een nieuw bekerfeest. Buffalo Village is gelegen aan het Atomium (zoals in 2008) en wordt om veiligheidsredenen terug afgesloten om 13u. 

Het Koning Boudewijnstadion opent vanaf 12u15. In het stadion zijn geen handtassen of rugzakken toegelaten (ook geen kleine) en spijtig genoeg is er ook geen berging voorzien. Het Koning Boudewijnstadion is ook rookvrij (roken kan enkel wanneer men de tribunes verlaat). We herinneren er verder nog eens aan dat we samen met KV Mechelen gaan voor een pyrovrije finale. Maar Armada Ganda wil sowieso iedereen van zijn sokken blazen zonder rookbommen of Bengaals vuur.

ALLE INFO OVER DE BEKERFINALE

Mobiliteit 

Voor de bekerfinale raden wij elke supporter die naar de Heizel afreist aan om de verplaatsing zoveel mogelijk met collectief vervoer te doen. Er is namelijk geen aparte parking voor wagens beschikbaar. Er zijn op 1 mei immers nog grote evenementen in Brussel waarvoor de Brusselse politie een grote toeloop verwacht (opening Koninklijke Serres in Laken - 80.000 verwachte bezoekers). Wie geen andere mogelijkheid heeft dan met de wagen te komen, raden we aan om aan afstandsparkeren te doen. Met andere woorden, een plaats in het Brusselse te zoeken waar men kan parkeren en daarna met openbaar vervoer naar de Heizel kan vertrekken. 

Het aanvangsuur van de finale leent er zich bovendien goed toe om naar Brussel te trekken via (supporter)bus of trein/metro. Ook na de finale is het perfect mogelijk via bus en/of trein/metro huiswaarts te trekken. 


BUS:

OPENBAAR VERVOER (Trein & Metro:)